Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladne lunice

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
cokoladne lunice

BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma. Recept za izdelavo piškotov v obliki lunic. 


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladne lunice

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

  • 6 jajc
  • 25 dag ostre moke
  • 25 dag sladkorja
  • 25 dag čokolade v prahu
  • 25 dag margarine
  • 30 dag sladkorja v prahu (za posip)

Navodila za uporabo:

1. Korak V posodi najprej zmehčajte margarino. Vse ostale sestavine stresite v drugo, večjo posodo in dobro premešajte ter nato z občutkom primešajte še zmehčano margarino.
2. Korak Maso stresite na pekač, obložen s papirjem za peko, in pecite približno 15 minut v pečici, segreti na 200 stopinj.
3. Korak Medtem pripravite preliv. Ožemite limono in soku dodajte sladkor. Preliv polijte čez pečeno pecivo, počakajte 5 minut in ga nato razrežite na 4 cm široke trakove.
4. Korak S kozarcem ali obodom za krofe izrežite lunice. Za piko na i stopite še mlečno čokolado nad vodno kopeljo in jo polijte čez lunice.
5. Korak Postavite v hladilnik, da se čokolada strdi in nato servirajte. Pa naj vam tekne!
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno