BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladne kocke

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 20 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10
idealno pecivo za vse cokoholike za njihovo pripravo bomo potrebovali le nekaj sestavin in dobro uro casa krema je narejena iz temne cokolade in smetane - cokolada je tista ki (v pravem razmerju s smetano) poskrbi da je krema dovolj kompaktna in zato

Idealno pecivo za vse čokoholike! Za njihovo pripravo bomo potrebovali le nekaj sestavin in dobro uro časa. Krema je narejena iz temne čokolade in smetane - čokolada je tista, ki (v pravem razmerju s smetano) poskrbi, da je krema dovolj kompaktna in zato ne potrebujemo želatine. Ker se s čokolado ujema res veliko okusov, lahko kakav zamenjamo s sladkorno raztopino z rumom, pomarančnim ali kokosovim likerjem..., kar nam je ljubše.

Sestavine recepta zadostujejo za 18 kock pekača 26 x 18 cm.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladne kocke

  • Čas priprave: 1 ura 20 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10

Sestavine:

  • 130 ml mleka
  • 20 g instant kakava

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejemo na 180°C. Jajca s sladkorjem na najvišji hitrosti stepamo 10 minut. Na jajčno maso presejemo moko s kakavom in vmešamo z lopatko. Maso enakomerno razporedimo po pekaču, velikosti 26 x 18 cm, ki smo ga obložili s papirjem za peko (dno), in pečemo 15 minut. Medtem ko se biskvit peče, pripravimo kremo. Pečen biskvit vzamemo iz pekača in ga ohladimo na mreži.

2. Korak

Čokolado s 100 g sladke smetane stopimo nad paro, ostalo smetano pa stepemo in damo na hladno. Stopljeno čokolado ohladimo do mlačnega, nato ji z lopatko primešamo stepeno smetano.

3. Korak

Ohlajen biskvit prečno prerežemo na dve enaki plasti. Spodnjo plast biskvita damo na podstavek, navlažimo in namestimo okvir. Biskvit premažemo s polovico kreme in pokrijemo z drugo plastjo biskvita, ki ga prav tako navlažimo in premažemo z ostalo kremo. Površino poravnamo in damo v hladilnik, da se nekoliko ohladi in učvrsti.

4. Korak

Smetano segrejemo do vretja in jo prelijemo po čokoladi. Počakamo eno minuto in z lopatko gladko zmešamo. Čokolado nekoliko ohladimo in jo prelijemo po kremi. Pecivo vrnemo v hladilnik in ga ohlajamo vsaj 4 ure. Ohlajeno pecivo narežemo in poljubno dekoriramo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-4,87 €
Skupaj:
43,83 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno