1
Pečico segrejemo na 180°C. Jajca s sladkorjem na najvišji hitrosti stepamo 10 minut. Na jajčno maso presejemo moko s kakavom in vmešamo z lopatko. Maso enakomerno razporedimo po pekaču, velikosti 26 x 18 cm, ki smo ga obložili s papirjem za peko (dno), in pečemo 15 minut. Medtem ko se biskvit peče, pripravimo kremo. Pečen biskvit vzamemo iz pekača in ga ohladimo na mreži.
2
Čokolado s 100 g sladke smetane stopimo nad paro, ostalo smetano pa stepemo in damo na hladno. Stopljeno čokolado ohladimo do mlačnega, nato ji z lopatko primešamo stepeno smetano.
3
Ohlajen biskvit prečno prerežemo na dve enaki plasti. Spodnjo plast biskvita damo na podstavek, navlažimo in namestimo okvir. Biskvit premažemo s polovico kreme in pokrijemo z drugo plastjo biskvita, ki ga prav tako navlažimo in premažemo z ostalo kremo. Površino poravnamo in damo v hladilnik, da se nekoliko ohladi in učvrsti.
4
Smetano segrejemo do vretja in jo prelijemo po čokoladi. Počakamo eno minuto in z lopatko gladko zmešamo. Čokolado nekoliko ohladimo in jo prelijemo po kremi. Pecivo vrnemo v hladilnik in ga ohlajamo vsaj 4 ure. Ohlajeno pecivo narežemo in poljubno dekoriramo.