Čokoladna torta z malinami je kot nalašč za vaše naslednje praznovanje. S pripravo lahko presenetite vašega partnerja (ali partnerico, seveda). Sočnost čokoladni torti dajejo ravno maline, za čokoladno čokoladen okus pa poskrbita BAM kakav v prahu in BAM temna čokolada. Za uspešno pripravo je potrebno upoštevati navodila za pripravo biskvitne podlage in pravilno stopiti čokolado, s katero bo čokoladni mousse, kateremu boste dodali še maline, okus čokoladne torte z malinami dvignil na višjo raven. Biskvitno testo bo rahlo in puhasto, če boste kakav v prahu presejali, čokoladni mousse pa bo brez dvoma uspel, če za pripravo uporabili temno, nesladko čokolado.
BAM nasvet: biskvitno testo lahko pripravite tudi do tri dni pred samim sestavljanjem torte. Plasti le dobro zavijte in jih shranjujte pri sobni temperaturi. Prav tako lahko vnaprej pripravite tudi polnilo, shranjujte pa ga v hladilniku in v tesno zaprti posodi. Pred samo uporabo ga ogrejte na sobno temperaturo in razmažite čez pripravljen biskvit.
Glavna sestavina vsake čokoladne torte je seveda čokolada. Če vaše brbončice navduši že sama čokolada in na čokoladni torti ne marate drugih dodatkov, si poglejte recept za najboljšo čokoladno torto kar ste jih kdaj poiskusili.
Pod sliko recepta za čokoladno torta pa te čaka tudi VIDEO recept za pripravo BAM čokoladne torte.