Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladna salama

  • (1)
  • Čas priprave: 40 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6
ta slastna lepoticka je zaradi svojega videza sprozila cel val zacudenja in navdusenja ki je seveda ostal tudi po okusanju

Videti je kot prava, kajne? Ta slastna lepotička je zaradi svojega videza sprožila cel val začudenja in navdušenja, ki je seveda ostal tudi po okušanju. Poleg čokolade in piškotov smo v maso dodali še BAM lešnikov namaz s kakavom in nasekljane pražene lešnike.

Priprava je čisto enostavna, za lep videz pa bo nekaj spretnosti zahtevalo zavijanje oblikovane mase, ki mora biti tesno in enakomerno zavita. Lešnikov namaz s kakavom pa lahko uporabite še pri pripravi sladice Ferrero Rocher v kozarcu.

Sestavine recepta zadostujejo za dve čokoladni salami. Recept je del BAM knjige receptov: Sladki prigrizki.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladna salama

  • Čas priprave: 40 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 6

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Čokolado z maslom stopimo nad paro, primešamo namaz in ohladimo.

2. Korak

Piškote s prsti nadrobimo na manjše koščke.

3. Korak

Ohlajeni čokoladi dodamo suhe sestavine in dobro premešamo. Maso razdelimo na dva enaka dela.

4. Korak

Na sredino papirja za peko razporedimo maso - z rokami jo oblikujemo v klobaso - in jo s papirjem za peko enakomerno in tesno ovijemo. Pomagamo si tako, da levo stranico papirja prepognemo čez maso in z obema rokama potisnemo, da se papir zravna in nategne. Nato jo zrolamo do konca in stranice zavijemo - tako kot so oviti bonboni. Enako ponovimo z drugo polovico mase.

5. Korak

Salame damo v hladilnik, da se strdijo. Strjene salame povaljamo v sladkor v prahu. Če je salama dlje časa v hladilniku, naj pred rezanjem 5 do 10 minut počaka na sobni temperaturi.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,59 €
Skupaj:
32,31 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno