Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Cheesecake z belo čokolado in jagodami

  • (1)
  • Čas priprave: 35 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12
cheesecake z belo cokolado po tem receptu bo postregel s kremno sladko strukturo bele cokolade oblozeno s svezimi jagodami


Cheesecake z belo čokolado po tem receptu bo postregel s kremno sladko strukturo bele čokolade, obloženo s svežimi jagodami.


Cheeseceke z belo čokolado bomo pripravili z maslenimi piškotnimi drobtinami in kremnim nadevom iz bele čokolade. Ta cheesecake, postrežen s svežimi jagodami in potresen s sladkorjem v prahu, bo zagotovo ukradel vaše srce. Ne glede na to, ali gre za božič, praznike ali  pa ga prirpavite le zato, ker hrepenite po "kremasto-lious" poslastici.


A pred samo pripravo še par BAM nasvetov:

  • Izbran kremni siri mora biti sobne temperature. Tako boste zagotovili, da vaša mešanica za cheesecake ne bo imela grudic, saj se kremni sir sobne temperature lažje meša.
  • Da bi preprečili da bi cheesecake z belo čokolado popokal, in zagotovili lepo enakomerno pečenje, je najbolje, da cheesecake nekaj časa pečete pri nižji temperaturi. Cheescake naj se po peki počasi ohlaja.

Ob cheesecake z belo čokolado lahko postreže tudi:


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Cheesecake z belo čokolado in jagodami

  • Čas priprave: 35 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12

Sestavine:

  • 300 g graham piškotov
  • 115 g masla

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 170°C. Dno pekača za torte s premerom 20 cm, obložimo s papirjem za peko. Dodajte piškote v kuhinjski robot in stepajte, dokler niso drobno zdrobljeni. Piškotne drobtine dajte v veliko posodo za mešanje. V mikrovalovni pečici stopite maslo, ga prelijte čez piškotne drobtine in dobro premešajte. Moral bi biti podoben mokremu pesku.

2. Korak

V pripravljen pekač položite piškotne drobtine in jih nežno pritisnite ob dno pekača, da nastane ena enakomerna plast. S hrbtno stranjo žlice zgladite drobtine. Dodajte kremni sir v veliko posodo za mešanje in stepajte minuto ali dve, dokler zmes ne postane gladka in kremasta. Dodajte sladkor in BAM vanilijevo pasto ter ponovno stepite. Nato dodajajte jajca, eno za drugim, in pri tem stepajte pri nizki hitrosti, dokler se ne zmeša. Dodamo še kislo smetano, koruzno moko in stopljeno BAM belo čokolado ter mešamo, dokler ne postane gladka – vendar poskušajte ne preveč zmešati. Dodamo še nestopljeno belo čokolado.

3. Korak

Nadev za cheesecake prelijemo čez piškotno skorjo in pogladimo vrh. V pečici cheesecake pečemo približno 35-40 minut. Cheesecake po peki pri priprtih vratih pečice pustimo še vsaj eno uro.

4. Korak

Nato cheesecake prestavimo v hladilnik, kjer naj se ohlaja še od 3 do 4 ure (lahko tudi čez noč). Za serviranje potresemo sveže jagode in potresemo s sladkorjem v prahu.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,54 €
Skupaj:
13,86 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno