Cheesecake z belo čokolado po tem receptu bo postregel s kremno sladko strukturo bele čokolade, obloženo s svežimi jagodami.
Cheeseceke z belo čokolado bomo pripravili z maslenimi piškotnimi drobtinami in kremnim nadevom iz bele čokolade. Ta cheesecake, postrežen s svežimi jagodami in potresen s sladkorjem v prahu, bo zagotovo ukradel vaše srce.
Ne glede na to, ali gre za božič, praznike ali pa ga prirpavite le zato, ker hrepenite po
"kremasto-lious" poslastici.
A pred samo pripravo še par BAM nasvetov:
- Izbran kremni siri mora biti sobne temperature. Tako boste zagotovili, da vaša mešanica za cheesecake ne bo imela grudic, saj se kremni sir sobne temperature lažje meša.
- Da bi preprečili da bi cheesecake z belo čokolado popokal, in zagotovili lepo enakomerno pečenje, je najbolje, da cheesecake nekaj časa pečete pri nižji temperaturi. Cheescake naj se po peki počasi ohlaja.
Ob cheesecake z belo čokolado lahko postreže tudi: