Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Cheesecake z belo čokolado

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
cheesecake z belo cokolado

BAM bela čokolada je vrhunska belgijska bela čokolada in hkrati zelo univerzalna za uporabo v kuhinji. Idealna je za vlivanje, pralineje, kreme, mousse, ganaše, sladolede, piškote, biskvite in druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana v manjše kapljice, za hitrejše, lažje in enakomernejše topljenje čokolade. Je lahka in kremasta čokolada z uravnoteženim mlečnim okusom.
Tokrat smo BAM belo čokolado uporabili v receptu za cheesecake z belo čokolado.


ČOKO nasvet: za cheesecake nadev lahko uporabite lahko tudi že pripravljeno mešanico za cheesecake.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Cheesecake z belo čokolado

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

  • čokoladni ostružki
  • vloženo ali sveže sadje po izbiri

Navodila za uporabo:

1. Korak Pikošte zdrobimo na drobne koščke, pazimo, da niso premajhni . Lahko si pomagate z valjrajem ali z multipraktikom.
2. Korak Nato nad vodno kopeljo raztopite belo čokolado. Od že pripravljene količine kokosove maščobe ali masla, vzemite en košček in ga dodajte med belo čokolado.
3. Korak Raztopite še preostalo maslo ali kokosovo maščobo in jo prelijte k že zdrobljeni piškotni osnovi.
4. Korak Nato piškote in maslo porazdelite po pekaču, v katerem boste pripravljali mešanico za cheesecake. Piškotno dno potisnite čim bolj ob dno, pri tem si lahko pomagate z vilico.
5. Korak Piškotno dno nato posujte s BAM temno čokolado.
6. Korak Pripravljeno zmes postavite v hladnik, da se shladi. Medtem v ločeno posodo posodo dodajte skuto. Po potrebi velike koščke razdrobite z vilicami, da bo skuta gladka. Skuti dodamo mascarpone. Dodamo še vanilijevo pasto in malo žganja, ter premešamo, da dobimo enotno zmes.
7. Korak V ločeni posodi stepeno sladko smetano. Skutni mešanici narahlno primešamo stepeno sladko smetano in stopljeno belo čokolado. Mešamo toliko časa, da dobimo enotno zmes.
8. Korak Nato odcedimo izbrano sadje iz kompota in ga narežemo na rezine in majhne koščke.
9. Korak Iz hladilnika vzamemo zdaj že ohlajeno piškotno dno in ga premažemo s polovico skutne mešanice. Posujemo ga s sadjem narezanim na koščke.
10. Korak Prekrijemo še s preostankom mešanice, poravnamo, da se nadev poleže. Za konec še okrasimo s čokoladno in sadjem narezanim na rezine.
11. Korak Cheesecake damo v hladnilik za vsaj eno uro. Z nožem nato obrežemo ob robu pekača, da se torta loči od roba. Cheesecake nato narežemo na kose in postrežemo. Pa dober tek!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,97 €
Skupaj:
26,73 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno