Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Bananin kruh s čokolado in malinami

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
izjemno vlazen in neverjetno okusen bananin kruh iz rjavega sladkorja poln kosckov temne cokolade in malin

Tokrat bananin kruh pripravljamo malo drugače. Bananin kruh bo sočen in izjemno vlažen, saj mu bomo dodali še košče BAM temne čokolade in maline. 

Bananin kruh z malinami in čokolado je res najbolj vlažen bananin kruh. Kar naprej poudarjamo, da je ta kruh res sočen in vlažen, ker je najhujše, da bananin kruh lepo diši, a ni dober, ker je v notranjosti presuh. 

Za pripravo tega bananinega kruha bomo uporabili dve jajci in malo jogurta. Lahko uporabimo navaden grški jogurt, če ga ne marate ali ga trenutno nimate doma, lahko uporabite tudi navaden jogurt. Če nimate niti grškega niti navadnega jogurta, bo tudi kisla smetana dobra zamenjava. Maslo, ki ga bomo pravtako uporabili v receptu, daje kruhu bogat okus po oreščkih, ki bo okrepljen z bananami in čokolado. Pridih vanilije, ki jo baninemu kruhu daje BAM vanilijeva pasta pa zaokroži bananin sladek okus.

Ljubitelji bananinega kruha si privoščite tudi:


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Bananin kruh s čokolado in malinami

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 180°C. Pekač za štruce rahlo poškropite s pršilom proti sprijemanju. Z ročnim ali samostoječim mešalnikom stepite maslo in rjavi sladkor pri srednji hitrosti, približno 3 minute. Na srednji hitrosti eno za drugim dodajajte jajca in po vsakem dodajanju dobro stepite. Jogurt, pretlačene banane in BAM vanilijevo pasto pri srednji hitrosti stepajte eno minuto.

2. Korak

V veliki skledi premešajte moko, sodo bikarbono, sol in cimet, dokler se ne povežejo. Z veliko žlico ali gumijasto lopatico počasi vmešajte suhe sestavine v mokre sestavine. Vse skupaj počasi mešajte in nato nežno primešajte maline in koščke čokolade. Maso vlijte v pripravljen pekač – po želji potresite še z nekaj koščki čokolade. Pecite med 60 do 65 minut, pri 30 minutah pa kruh ohlapno pokrijte z aluminijasto folijo. Tako preprečite, da bi vrh in stranice preveč porjaveli. Odstranite iz pečice in pustite, da se kruh popolnoma ohladi v pekaču, preden ga narežete.

3. Korak

Bananin kruh bo najboljšega okusa naslednji dan, ko se okusi prepojijo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,98 €
Skupaj:
17,82 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno