BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Veganska čokoladna torta

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 17
se ob izrazu veganska cokoladna torta obrnete stran a napaka veganska cokoladna torta po tem receptu bo popolnoma puhasta rahlo gosta in super cokoladna 

Se ob izrazu veganska čokoladna torta obrnete stran? A, napaka! Veganska čokoladna torta po tem receptu bo popolnoma puhasta, rahlo gosta in super čokoladna. 


Kot že ima samo po sebi pove, bomo pripravili vegansko čokoladno torto. Torta bo brez glutena, brez jajc, brez mlečnih izdelkov. Kot takšna bo primerna tako za tiste, ki se veganskih sladic poslužujejo tako zaradi zdravstvenih razlogov ali lastne odločitve.


Alergikom prijetnejša različica torte bo nekoliko bolj sladka, gostejša, z oreščki polnega okusa.

Ob vegansko čokoladno torto lahko postrežemo tudi:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Veganska čokoladna torta

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 17

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejemo na 220°C. Namastimo in s papirjem za peko obložimo dva pekača za torte. V veliki skledi zmešamo sladkor, BAM kakav v prahu, moko, sodo bikarbono, pecilni prašek in sol. V ločeni skledi stepemo olje, BAM vanilijevo pasto, lanena jajca in mleko.

2. Korak

Mokre sestavine dodamo k suhim in mešamo, dokler v njej ne ostanejo nobena grudica. Dodamo še kuhano kavo in mešamo, dokler se ne poveže k ostalim sestavinam. Testo vlijemo v pripravljene pekače in pečemo približno 30 minut.

3. Korak

Za pripravo čokoladne kreme vse sestavine dobro stepemo. S stepanjem začnemo pri nizki hitrosti, nato hitrost postopoma povečamo na eno višje in stepamo še 1 minuto, dokler mešanica rahlo ne posvetli in postane puhasta. Prvo plast biskvita položimo na stojalo oziroma krožnik in enakomerno premažemo s čokoladno kremo. Postopek ponovimo še z drugo plastjo. Če je ostalo še kaj čokoladne kreme, lahko svojo vegansko čokoladno torto obmažemo z njo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,37 €
Skupaj:
30,33 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno