Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Valentinove pavlove

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10
valentinove pavlove


@bam_chocolate1

Ideja za slastno Valentinovo sladičko. ? Jo preizkusiš? Recept spodaj ?? Valentinove pavlove (recept za 7-10 kosov) Sestavine: - 4 beljaki - 267 g sladkorja - 1 žlička kisa - 2 žlički škroba - 1 žlička vanili paste - Roza barvilo Topping: - Jagodna marmelada BAM x Patricija Pangeršič (Fit Akademija) - 250 ml stepene smetane - Sveže jagode - Cvetovi posušenih vrtnic ali drug okras po želji. Postopek: Stepi beljake v sneg. Postopoma dodajaj sladkor in mešaj še 5 min. Dodaj kis, škrob, vanili pasto, roza barvilo in rahlo premešaj s spatulo. Maso nabrizgaj na pladenj. Pečico segrej 160 stopinj, položi pladenj vanjo in temperaturo znižaj na 120 stopinj. Po 30 min znižaj temperaturo na 100 stopinj. Peci tako dolgo, da so pavlove suhe na otip. Ko so pavlove pečene, ugasni pečico in odpri vratca na pol, da se pavlove počasi ohladijo. Stepi smetano. Na ohlajene pavlove namaži jagodno marmelado in nabrizgaj stepeno smetano. Na vrh pa položi kos sveže jagode in okrasi s posušenimi cvetovi vrtnic. Lepo valentinovo!

♬ original sound - BAM - Become A Master

Razvajajte svoje valentinčke s prikupnimi pavlova torticami z BAM Fit Akademija jagodno marmelado brez dodanega sladkorja. Pavlove v obliki srčkov bodo razveselile vaše najdražje. So popolnoma preproste za pripravo in izgledajo zares fantastično.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Valentinove pavlove

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 10

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Stepi beljake v sneg. Postopoma dodajaj sladkor in mešaj še 5 min.
2. Korak Dodaj kis, škrob, vanili pasto, roza barvilo in rahlo premešaj s spatulo. Maso nabrizgaj na pladenj.
3. Korak Pečico segrej 160 stopinj, položi pladenj vanjo in temperaturo znižaj na 120 stopinj. Po 30 min znižaj temperaturo na 100 stopinj. Peci tako dolgo, da so pavlove suhe na otip. 
4. Korak Ko so pavlove pečene, ugasni pečico in odpri vratca na pol, da se pavlove počasi ohladijo. 
5. Korak Stepi smetano. Na ohlajene pavlove namaži jagodno marmelado in nabrizgaj stepeno smetano. Na vrh pa položi kos sveže jagode in okrasi s posušenimi cvetovi vrtnic.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno