BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Trojna čokoladna torta

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 16
kaj je boljse od cokolade tri vrste cokolade torto sestavlja tanka plast biskvita in tri nezne kreme iz zbirke bam cokolad: temna mlecna in bela

Kaj je boljše od čokolade? Tri vrste čokolade. Torto sestavlja tanka plast biskvita in tri nežne kreme iz zbirke BAM čokolad: temna, mlečna in bela. Res, da je na prvi pogled videti veliko čokolade, vendar sem recept sestavljala po svojem okusu in prilagodila količine tako, da torta ni presladka.

Če želimo bolj sladko torto, pa količino čokolade nekoliko povečamo.

Lahko pa se posladkate tudi z BAM čokoladno torto. Količine recepta zadostujejo za 8 kosov, pečenih v tortnem pekaču premera 18 cm.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Trojna čokoladna torta

  • Čas priprave: 1 ura 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 16

Sestavine:

  • 2 jajci (velikostni razred M)
  • 60 g kristalnega sladkorja
  • 50 g gladke moke
  • 10 g BAM kakava v prahu
  • Če želimo tanjšo plast biskvita, uporabimo 1 večje jajce in ostale sestavine prepolovimo.
  • 70 ml mleka
  • 20 g instant kakava

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejemo na 180°C. Jajci s sladkorjem na najvišji hitrosti stepamo 10 minut. Na jajčno maso presejemo moko s kakavom in jo z nežno vmešamo z lopatko. Maso enakomerno razporedimo po pekaču, premera 18 cm, ki smo ga obložili s papirjem za peko (dno), in pečemo 15 minut. Pečen biskvit vzamemo iz pekača in ga ohladimo na mreži.

2. Korak

Med ohlajanjem biskvita pripravimo mešanico za vlaženje in kreme (temno, mlečno in nato belo). 450 g sladke smetane stepemo in damo na hladno (150 g za vsako kremo). Temno čokolado s 50 g smetane stopimo nad paro. Želatino za 5 minut namakamo v hladni vodi. V topli čokoladi stopimo ožeto želatino in čokolado ohladimo do mlačnega. Z lopatko ji primešamo 150 g stepene smetane. Biskvit položimo na podstavek in namestimo obroč. Navlažimo ga s kakavom in premažemo s kremo. Po- vršino gladko poravnamo in damo v hladilnik, da se učvrsti.

3. Korak

Medtem ko se prva plast kreme ohlaja, po enakem postopku pripravimo mlečno kremo. Enakomerno jo premažemo po temni kremi, površino poravnamo in damo v hladilnik, da se strdi. Na enak način pripravimo še belo kremo in torto damo v hladilnik, da se kreme stabilizirajo.

4. Korak

Ohlajeni torti odstranimo obroč in jo poljubno dekoriramo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-10,35 €
Skupaj:
93,15 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno