BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Sočni browniji brez glutena

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
socni browniji a brez glutena ja tudi taksne lahko pripravimo sladki browniji s socno sredico bodo kljub temu da so pripravljeni brez glutena socni cokoladni in okusni tocno tako kot obicajni browniji

Sočni browniji, a brez glutena? Ja, tudi takšne lahko pripravimo. Sladki browniji s sočno sredico, bodo kljub temu, da so pripravljeni brez glutena sočni, čokoladni in okusni točno tako kot običajni browniji.


A, kako pripravimo brownije brez glutena? Brezglutenska moka je sicer lahko draga. Nekatere se zelo dobro obnesejo pri določenih receptih, pri drugih pa ne uspejo. Dobra novost je, da je ta recept za brezglutenske brownije izjemno prizanesljiv in bodo uspeli z vsako vrsto brezglutenske moke za peko.


BAM nasvet: Brownijem bi lahko rekli tudi piškoti s kakavom, zato je pomembno, da uporabimo kvaliteten kakav v prahu. Če bomo uporabili kvaliteten kakav, bo čokoladni okus pridobili prav iz kakava in ne iz stopljene čokolade.

V kolikor bi želeli pripraviti brownije z glutenom, lahko posežete po teh receptih:


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sočni browniji brez glutena

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 200°C. Kvadratni pekač (20 cm x 20 cm) namastimo in obložimo s papirjem za peko. V veliki skledi, primerni za mikrovalovno pečico, zmešamo maslo in sladkor. Nato ga v mikrovalovni pečici segrevamo 30 sekund, odstranimo in premešamo z metlico. Postopek ponovimo še 2-krat.

2. Korak

Pustimo, da se zmes nekoliko ohladi, nato ji postopoma dodamo jajca in med vsakim dodajanjem stepamo. Mešamo toliko časa, da zmes rahlo posvetli. Dodamo BAM kakav v prahu, sol in BAM vanilijevo pasto. Mešamo moko, dokler se le ta ne poveže z ostalimi sestavinami.

3. Korak

Zmes vlijemo v pripravljen pekač in pečemo približno 35 minut. Peka lahko traja do 45 minut, odvisno od vaše pečice. Postrežemo lahko tudi s PREMIUM lešnikovim kakavom.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,18 €
Skupaj:
28,61 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno