BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Snickers v kozarcu

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13
snickers v kozarcu

Ko ni časa za pripravo torte, je vedno čas za sladico v kozarcu - slednje ne zahtevajo posebne priprave in dekoracije, da bi bile videti božansko. Notri se skrivajo nežen mousse mlečne čokolade, drobtine Oreo, karamela, arašidi in nežna krema mascarpone. Zame mora karamela obvezno biti slana, lahko pa sol v receptu izpustite.


Če nimamo časa za kuhanje karamele, se bo v kozarcih odlično odrezal tudi kupljen karamelni preliv. 


Snickers v kozarcu lahko pripravimo tudi z BAM prelivom Toffee karamela. Od preliva slana karamela se razlikuje v okusu in sturkturi, saj je pri pripravi uporabljeno kakavovo maslo, ki ustvari še bolj kremno strukturo toffee karamele. BAM preliv toffee karamela lahko tudi malo segrejemo in z njim prelijemo sladoled, sveže pečene brownije, palačinke ali ga uporabimo kot nadev za Snickers v kozarcu.


Ljubitelje Snickers sladic lahko navdušimo tudi z: 


Recept za Snickers v kozarcu je del BAM knjige receptov: Sladki prigrizki.


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Snickers v kozarcu

  • Čas priprave: 1 ura 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Najprej pripravimo karamelo. V kozico ali ponev stresemo sladkor, dodamo vodo in na srednji temperaturi segrevamo, da se sladkor stopi in dobi značilno karamelno barvo. Medtem segrejemo sladko smetano. Stopljenemu sladkorju primešamo maslo, odstavimo in prilijemo smetano. Na nizki temperaturi med stalnim mešanjem kuhljamo, da dobimo gladko karamelo. Posolimo, prelijemo v kozarec in ohladimo.

2. Korak

Sladko smetano stepemo in damo na hladno. Čokolado stopimo nad paro, ohladimo do mlačnega in z lopatko v dveh korakih primešamo sladko smetano.

3. Korak

Za kremo mascarpone sladko smetano srednje čvrsto stepemo. Sir mascarpone gladko zmešamo z vaniljo in sladkorjem, nato z lopatko primešamo še stepeno smetano.

4. Korak

V kozarce najprej stresemo po eno žlico drobtin Oreo in nabrizgamo s polovico čokoladne kreme. Po kremi razpredemo polovico karamele in posipamo z arašidi. Nabrizgamo čokoladno kremo, ki ji sledi še ena žlica drobtin Oreo in krema mascarpone, nato po vrhu razporedimo ostalo karamelo in posipamo z arašidi. Ohladimo in postrežemo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-6,05 €
Skupaj:
54,45 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno