
Sestavine:
- 250 g vanilijevih piškotov
- 400 g kondenziranega mleka
- 3 čajne žličke ruma
- 1 čajno žličko BAM vanilijeve paste
- 65 g BAM kakava v prahu
- 50 g kokosove moke
- ščepec soli
- kokosova moka
Kaj narediti z biskvitom, ki zaradi ponesrečene oblike ni primeren za biskvitno podlago torte? Zavreči ga je škoda, saj je ponesrečena le oblika, okus pa je božanski. Z njim lahko pripravite cakepopse, če pa teh ne marate, se vam jih ne da pripravljati ali pa vaše roke ne želijo ustvarjati majhnih kroglic na palčki, priporočamo pripravo rumovih kroglic. Priprava je enostavna in hitra, predvsem takrat, ko imate doma večjo količino piškotov ali ostalih sladic, ki se jih nihče ne dotakne.
Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.
Spodaj zapisan recept je odlična priložnost, da iz ostankov sladic pripravite najboljše rumove kroglice! Da pa pri pripravi ne bo šlo popolnoma nič narobe, bo poskrbela BAM vanilijeva pasta, ki s svojim univerzalnim okusom navdušuje v vseh vrstah sladic, s priročno obliko kateri je dodana praktična pumpica pa bo doziranje enostavno in enakomerno.
Če pripravljenega (berite: odvečnega) biksvita nimate doma, ga lahko pripravite po tem receptu. Vseeno pa z vami delimo recept za hrustljavo vanilijevo testo, s katerim pripravite rumove kroglice. Za katerega se odločite, je vaša odločitev.
Pripravo rumovih kroglic lahko zamenjate tudi za pripravo preprostih čokoladnih kroglic.