BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Rumove kroglice iz ostankov biskvita

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
rumove kroglice iz ostankov biskvita

Kaj narediti z biskvitom, ki zaradi ponesrečene oblike ni primeren za biskvitno podlago torte? Zavreči ga je škoda, saj je ponesrečena le oblika, okus pa je božanski. Z njim lahko pripravite cakepopse, če pa teh ne marate, se vam jih ne da pripravljati ali pa vaše roke ne želijo ustvarjati majhnih kroglic na palčki, priporočamo pripravo rumovih kroglic. Priprava je enostavna in hitra, predvsem takrat, ko imate doma večjo količino piškotov ali ostalih sladic, ki se jih nihče ne dotakne.


Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.


Spodaj zapisan recept je odlična priložnost, da iz ostankov sladic pripravite najboljše rumove kroglice! Da pa pri pripravi ne bo šlo popolnoma nič narobe, bo poskrbela BAM vanilijeva pasta, ki s svojim univerzalnim okusom navdušuje v vseh vrstah sladic, s priročno obliko kateri je dodana praktična pumpica pa bo doziranje enostavno in enakomerno.


Če pripravljenega (berite: odvečnega) biksvita nimate doma, ga lahko pripravite po tem receptu. Vseeno pa z vami delimo recept za hrustljavo vanilijevo testo, s katerim pripravite rumove kroglice. Za katerega se odločite, je vaša odločitev. 


Pripravo rumovih kroglic lahko zamenjate tudi za pripravo poletnih kokos kroglic ali preprostih čokoladnih kroglic.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Rumove kroglice iz ostankov biskvita

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

  • kokosova moka

Navodila za uporabo:

1. Korak Pripravite si delovno površino, kjer boste zdrobili piškote. Če imate temu namenjen aparat, jih lahko zdrobite s tem. V kolikor ga nimate, predlagamo trik s plastično vrečko. V plastično vrečko natresite piškote in nekaj kokosove moke. Vse skupaj zaprite in vrečko povaljajte z valarjem. To delajte toliko časa, da piškoti spremenijo v drobtine. V kolikor kot maso uporabljate že pripravljen biskvit, ji dodajte tri žlice ruma in mešajte toliko časa, da dobite gosto zmes. Če bo pregosta, ji lahko dodate žlico ali dve mleka.
2. Korak Če pripravljenega biskvita še nimate, v veliko skledo dodajte zdrobljene piškote, preostali kokos, BAM kakav v prahu, kondenzirano mleko, rum in vanilijevo pasto. Sestavine dobro premešajte najprej z leseno žlico, mešanje pa dokončajte z rokami. Če je zmes pregosta, vmešajte 1-2 žlici mleka.
3. Korak Masa je pripravljena na oblikovanje kroglic. Pripravite enakomerno velike kroglice, nekje med 20-25 g. V posebno posodo natresite kokosovo moko in vsako izmed pripravljenih kroglic sprehodite po posodi. Kroglice so pripravljene na ohlajanje, zato jih pustite par ur na hladnem. Ko bodo popolnoma ohlajene, jih postrezite.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,38 €
Skupaj:
21,42 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno