1. Korak
Pečico segrejemo na 175°C. Beljake s sladkorjem na najvišji hitrosti stepamo približno 5 minut oziroma tako dolgo, da dobimo čvrst sneg. Suhe sestavine premešamo in jih z lopatko počasi primešamo k stepenim beljakom. Maso razporedimo po pekaču, velikosti 16 x 26 cm, ki smo ga obložili s papirjem za peko (dno), in pečemo 18 minut. Pečen biskvit par minut ohlajamo v pekaču, nato ga vzamemo iz pekača in ohladimo na mreži. Ohlajen biskvit prečno prerežemo na dve enaki plasti.
2. Korak
Medtem ko se biskvit peče, skuhamo vaniljevo kremo. 4 dl mleka zavremo; ostalo mleko gladko zmešamo s praškom za puding, rumenjaki, sladkorjem in vaniljevo pasto. Zmes nato med stalnim mešanjem vlijemo v vrelo mleko in kuhamo par minut, da se krema zgosti. Kremo odstavimo, ji dodamo na lističe narezano maslo in premešamo, da se sestavine povežejo. Pokrijemo tako, da se stika s plastično folijo in ohladimo do mlačnega.
3. Korak
Sir mascarpone razmešamo, mu dodamo kokosov namaz in dobro premešamo. Ohlajeno vaniljevo kremo z ročnim mešalnikom mešamo, da dobimo gladko kremo. V treh korakih jo dodamo k siru mascarpone in vsakič premešamo z ročnim mešalnikom.
4. Korak
Spodnji del biskvita damo na podstavek, ga navlažimo in namestimo okvir. Premažemo ga z dobro polovico kreme in površino gladko poravnamo. Drugi del biskvita z zgornjo stranjo navzdol položimo na kremo, ga navlažimo in premažemo z ostalo kremo. Površino poravnamo in kremo posipamo s kokosovo moko.
5. Korak
Rezine ohlajamo vsaj 6 ur. Narežemo jih na kocke in poljubno dekoriramo.