Izkoristi kodo BF25 ✨

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Pravi čokoladni kolač

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 50 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 6
pravi cokoladni kolac

BAM Temna čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov. Idealna je tako za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za modeliranje in pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje vsaj 55,6% kakavovih delov, pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem ter ravno prav grenko-sladkem okusu. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Recept za čokoladni kolač s tekočo čokoladno sredico.  


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Pravi čokoladni kolač

  • Čas priprave: 50 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 6

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Čokolado nalomite na drobne koščke in jo stopite nad vodno kopeljo. Nato jo ohladite.
2. Korak Pripravite pekač, namaščen z maslom, pečico pa segrejte na 180 stopinj.
3. Korak Nekoliko ohlajeni stopljeni čokoladi primešajte zmehčano maslo, 4 rumenjake in 4 žlice hladne vode.
4. Korak Vse skupaj nato penasto umešajte in vmes postopoma dodajajte sladkor in nato še moko, da postane zmes gladka.
5. Korak Potem stepite beljake, z dodatkom soli, v čvrst beljakov sneg, ki ga nežno primešajte k čokoladni zmesi.
6. Korak Čokoladno kremo prelijte v pekač in pecite 45 minut v pečici, segreti na 180 stopinj.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno