Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Popolna čokoladna maslena krema

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
pozdravite svojo novo najljubso cokoladno masleno kremo ta preprosta cokoladna maslena krema bo svilnata bogata super cokoladna in odlicno dopolnilo vsem vasim najljubsim tortam in kolackom

Pozdravite svojo novo najljubšo čokoladno masleno kremo. Ta preprosta čokoladna maslena krema bo svilnata, bogata, super čokoladna in odlično dopolnilo vsem vašim najljubšim tortam in kolačkom.

Kaj potrebujemo za pripravo čokoladne maslene kreme?

  • Maslo: Priporočamo uporabo neslanega masla, saj tako lahko nadzorujemo količino soli v kremi. Kot pri vseh kremah z maslom je zelo pomembno, da uporabimo kvalitetno in dobro maslo.
  • Kakav v prahu: Za to čokoladno masleno kremo bomo potrebovali polno skodelico kakava v prahu, zato poskrbimo, da ga bo dovolj! Dober nizozemsko obdelan ali temen kakav v prahu bo popoln.
  • Sladkor v prahu: Sladkor v prahu je osnova za večino domačih krem. Sladkor v prahu osladi in utrdi vašo glazuro. Če želimo to masleno kremo zgostiti za okrasitev ali oblikovanje trših oblik – preprosto dodamo še več sladkorja.
  • Mleko ali kava: Potrebovali bomo le malo tekočine, da nekoliko razredčimo kremo, da postane lepa in kremasta. Če uporabimo kavo, okus čokolade še bolj obogatimo.
  • Espresso v prahu: Tako kot kava bo tudi espresso v prahu pomagal poglobiti okus čokolade.
  • Sol: Ščepec soli bo pomagal zmanjšati morebitno pretirano sladkost in zaokrožiti profil okusa.
  • Vanilija: je sploh potrebna razlaga? :) 

Kremo za obmazovanje lahko uporabimo pri dekoraciji sladic. Lahko pa uporabimo tudi:

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Popolna čokoladna maslena krema

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Maslo sobne temperature damo v stoječi mešalnik z nastavkom za stepanje. Maslo stepemo do kremastega. Postrgamo posodo in dodajmo še BAM kakav v prahu. Stepamo pri nizki hitrosti in postopoma povečamo na visoko hitrost.

2. Korak

Postrgamo posodo in za začetek dodamo sladkor v prahu, BAM vanilijevo pasto, espresso v prahu in 3 žlice mleka. Stepamo pri nizki hitrosti in postopoma povečamo na visoko hitrost ter stepamo, dokler ni rahla in puhasta. Če se nam zdi, da je glazura preveč trda, dodamo več mleka. Postopoma, po eno žlico naenkrat. Če se zdi preveč tekoča, dodamo 1 žlico sladkorja v prahu naenkrat, dokler krema ne doseže želene gostote.

3. Korak

Kremo prestavimo v dresirno vrečko in z njo dekoriramo naslednjo sladico.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,38 €
Skupaj:
21,42 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno