BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA17 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

BAM Ambasadorji

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Pistacijin cheesecake brez peke

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 4 ure
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 8
pistacijin cheesecake brez peke
Osvežujoč in kremast pistacijin cheesecake je prava sladica za posebne trenutke in vse ljubitelje prefinjenih okusov. Hrustljavo piškotno dno poskrbi za popolno osnovo, nanj pa se nežno naslanja rahla krema, pripravljena iz BAM mešanice za cheesecake in stepene smetane, ki jo obogatimo z aromatičnim BAM pistacijinim namazom. Sladica je prelitá z razkošno omako iz bele čokolade in pistacij, ki skupaj ustvarita popolno ravnovesje med nežno sladkostjo in oreščkasto noto. Za zaključek jo krasijo hrustljave olupljene pistacije, ki dodajo tako okus kot eleganten videz.Rezultat je sladica, ki ne navduši le s svojim videzom, ampak tudi s harmonično kombinacijo okusov – lahkotna, a hkrati bogata, prijetno sladka in oreščkasta. Pistacijin cheesecake brez peke je idealen za praznovanja, družinska druženja ali razvajanje ob koncu tedna, saj je preprost za pripravo, a vedno pusti vtis, da ste ustvarili pravo slaščičarsko mojstrovino.
Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Za:

Sestavine (za pekač premera 18 cm):

@bam_chocolate1

Osvežujoč in kremast cheesecake s hrustljavim piškotnim dnom, rahlo kremo iz BAM mešanice za cheesecake ter BAM pistacijinim namazom. Prelit je z omako iz bele čokolade in pistacij, za piko na i pa ga krasijo hrustljave olupljene pistacije. Popolna sladica za ljubitelje oreščkastih in nežno sladkih okusov. Sestavine (za pekač premera 18 cm): 100 g piškotov 50 g stopljenega masla 250 ml hladne vode 100 g BAM mešanice za cheesecake 300 ml smetane za stepanje Dve žlici BAM pistacijinega namaza 50 g BAM bele čokolade Olupljene pistacije Postopek: Priprava piškotnega dna: Piškote zdrobi v fine drobtine. Zmešaj jih s stopljenim maslom, da dobiš homogeno maso. Zmes enakomerno pritisni na dno pekača premera 18 cm (če je tvoj pekač večji, prilagodi količino sestavin). Postavi v hladilnik, da se strdi. Priprava kreme: V posodi zmešaj hladno vodo in mešanico za cheesecake do gladkega. V drugi posodi stepi smetano do mehkih vrhov. Postopoma dodaj stepeno smetano v mešanico za cheesecake, nato dodaj 2 žlici BAM pistacijinega namaza in premešaj. Kremo vlij na strjeno piškotno dno in postavi v hladilnik za vsaj pol ure. Priprava preliva: V majhni posodi stopi belo čokolado, zmešaj skupaj s preostankom BAM pistacijinega namaza in toplo sladko smetano. Mešaj, dokler ne dobiš gladkega preliva. Preliv enakomerno razporedi po vrhu cheesecakea. Dokončanje: Cheesecake postavi v hladilnik za najmanj 4 ure, najbolje čez noč, da se lepo strdi in okusi prepojijo. Serviranje: Pred postrežbo cheesecake okrasi z olupljenimi pistacijami za dodaten okus in dekorativni videz. Nareži na kose in postrezi ohlajeno.

♬ original sound - BAM - Become A Master

Priprava piškotnega dna:

1
Piškote zdrobi v fine drobtine. Zmešaj jih s stopljenim maslom, da dobiš homogeno maso.
2
Zmes enakomerno pritisni na dno pekača premera 18 cm (če je tvoj pekač večji, prilagodi količino sestavin). Postavi v hladilnik, da se strdi.

Priprava kreme:

1
V posodi zmešaj hladno vodo in mešanico za cheesecake do gladkega.
2
V drugi posodi stepi smetano do mehkih vrhov.
3
Postopoma dodaj stepeno smetano v mešanico za cheesecake, nato dodaj 2 žlici BAM pistacijinega namaza in premešaj.
4
Kremo vlij na strjeno piškotno dno in postavi v hladilnik za vsaj pol ure.

Priprava preliva:

1
V majhni posodi stopi belo čokolado, zmešaj skupaj s preostankom BAM pistacijinega namaza in toplo sladko smetano. Mešaj, dokler ne dobiš gladkega preliva.
2
Preliv enakomerno razporedi po vrhu cheesecakea.

Dokončanje:

1
Cheesecake postavi v hladilnik za najmanj 4 ure, najbolje čez noč, da se lepo strdi in okusi prepojijo.

Serviranje:

1
Pred postrežbo cheesecake okrasi z olupljenimi pistacijami za dodaten okus in dekorativni videz.
2
Nareži na kose in postrezi ohlajeno.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,75 €
Skupaj:
37,50 €33,75 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno