BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Pistacijevi polžki

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 5
pistacijevi polzki



Priprava je sila preprosta, kraljuje pa BAM Pistacijin namaz. Ta recept je odlična izbira za vse, ki iščete unikatno sladko poslastico, ki je hitro pripravljena in bo vsekakor navdušila tako po okusu kot po videzu.


Preveri še druge recepte s pistacijo:


TIRAMISU Z BELO ČOKOLADO MALINAMI IN PISTACIJO

ČOKOLADNI KOLAČ S PISTACIJAMI

PIŠKOTI Z BAM PISTACIJINIM NAMAZOM


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

@bamchocolate0 Pistachio pastry combine the crispy texture of puff pastry with the rich flavour of BAM Pistachio Spread. ?✨ The preparation is simple and BAM Pistachio Spread reigns supreme. This recipe is the perfect choice for anyone looking for a unique sweet treat that is quick to prepare and sure to impress in both taste and appearance. Ingredients: 2 puff pastry rolls 1 egg 30g butter BAM Pistachio spread Fistful of pistacchios Preparation instructions: Spread a layer of puff pastry thinly with butter and cover it with another layer. Roll the pastry lightly and place in a cold place for 5 minutes. Cut the dough into even strips with a knife and shape into logs. Fold each end of the semolina into the bottom. Squeeze them well and brush each one with the beaten egg. Use the moulds to hold their shape. Bake the dough at 200 degrees for 25-30 minutes. When they have cooled a little, remove the moulds and fill the snails with the best BAM Pistachio Spread. Spoon a spoonful over the top and sprinkle the crumbled pistachios on top for decoration. #pistachio #bamchocolate #pistachiobakery #pistachios #bam #bampistachio ♬ original sound - BAM (Become A Master)

Navodila za uporabo:

1
Plast listnatega testa na tanko premaži z maslom in jo prekrij z drugo plastjo. Testo na rahlo povaljaj in postavi na hladno za za 5 minut.
2
Testo z nožkom nareži na enakomerne trakce in oblikuj polžke. Vsak konec polžka zapogni na dno. Dobro jih stisni in vsakega premaži z razžvrkljanim jajcem.
3
Da bodo obdržali svojo obliko, uporabi modelčke. Testo peci na 200 stopinj 25-30 minut.
4
Ko se malo ohladijo, odstrani modelčke in polžke napolni z najboljšim BAM Pistacijinim namazom. Žličko ga dodaj še po vrhu in za dekoracijo potresi nadrobljene pistacije.

Avtor:
Ana F., Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno