Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Pinata Rainbow cake

  • (7)
  • Čas priprave: 1 ura 50 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 20
pinata rainbow cake

Rainbow cake je torta, kjer kot majhen otrok čakaš, da se ob prerezu mavričastih plasti iz sredine usujejo majhni barvni bonbončki. Po zahtevnosti priprave spada v rahlo sredino. Pinjato "rainbow cake" ali puhasto vanilijevo torto sestavljajo barvite plasti, sladka in zamrznjena krema pa poskrbi, da torta ni le lepa ampak tudi odličnega okusa.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.

Če te v prihodnosti čaka rojstnodnevno praznovanje, kjer mora torta res zasenčiti vse ostale, pripravi pinata rainbow cake ali pa na rojstnodnevni zabavi navduši s prisrčnimi torticami na palčki!


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Pinata Rainbow cake

  • Čas priprave: 1 ura 50 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 20

Sestavine:

  • 500 g večnamenske presejane moke
  • 1 čajna žlička soli
  • ¾ čajne žličke pecilnega praška
  • 350 g neslanega masla sobne temperature
  • 400 g sladkorja
  • 5 jajc sobne temperature
  • 1 žlica BAM vanilijeve paste
  • 360 ml pinjenca sobne temperature
  • 2 kapljici zelenega barvila za živila (v gelu)
  • 2 kapljici modrega barvila za živila (v gelu)
  • 2 kapljici vijoličnega barvila za živila (v gelu)
  • 2 kapljici roza barvila za živila (v gelu)
  • skodelica različnih bonbonov
  • skodelica raznobarvnih sladkarij

Navodila za uporabo:

1. Korak Pečico segrej na 175 stopinj C. Namasti štiri pekače za torte premera 23 cm.
2. Korak V posodi zmešaj moko, 1 žličko soli, pecilni prašek in sodo bikarbono.
3. Korak Maslo mešaj toliko časa, da dobiš kremasto zmes, to je približno 1 minuto. Penasti mešanici dodaj sladkor. Mešaj toliko časa, da se sladkor popolnoma raztopi in dobiš gladko zmes, približno 5 minut. Zmanjšaj hitrost in postopoma dodaj jajca. Primešaj še 1 žlico BAM vanilijeve paste.
4. Korak V mešanico dodaj presejano moko in postopoma dodajaj še pinjenec. Mešaj toliko časa, da dobiš gosto in enotno zmes.
5. Korak Dobljeno zmes enakomerno razdeli v štiri sklede. V vsak del testa dodaj barvo za živila in mešaj toliko časa, da se testo enakomerno obarva. Testo vlij v pripravljene pekače.
6. Korak Peci v ogreti pečici, približno 25 minut. Pečen biskvit postavi na vnaprej pripravljene rešetke in pusti, da se biskvit popolnoma ohladi.
1. Korak Zmešaj maslo in kremni sir. Mešaj toliko časa, da dobiš kremasto zmes, približno 2 minuti. Mešanici dodaj sladkor, sladko smetano in BAM vanilijevo pasto. Pri nizki hitrosti mešaj še približno 30 do 60 sekund.
2. Korak Povečaj hitrost in stepaj dokler ne dobiš puhaste mase, približno 3 minute. Dodaj ščepec soli.
1. Korak S pomočjo modela za okrogle piškote izreži manjši krog iz središča dveh plasti tort. V luknjo, ki jo dobiš v plasteh dveh tort, kasneje streseš pripravljene sladkarije.
2. Korak Eno od nepoškodovanih plasti tort postavi na stojalo za torte ali servirni krožnik. Pripravljeno kremo s spatulo ali lopatko enakomerno nanesi na plast torte. Plast kreme naj bo široka približno 2 cm. Naslednja plast naj bo plast torte, katera ima izrezan krog, torej z luknjo na sredini. Na plast ponovno enakomerno nanesi pripravljeno kremo. Ponovno dodaj plast, ki ima odrezan krog. Ponovno enakomerno nanesi kremo. Luknjo zapolni s sladkarijami. Na vrh položi plast torte brez luknje v sredini. S preostalo kremo obmaži torto. Torto za nekaj časa postavi v hladilnik. Tvoja torta je zdaj pripravljena na razrez!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno