1
Želatino namočimo v hladno vodo in namakamo toliko časa, da se zmehča.
V majhni ponvi zmešamo sladkor in 60 ml vode. Med mešanjem kuhamo na srednje močnem ognju, dokler se sladkor ne raztopi, vzame nam približno 1 do 2 minuti. Ko voda zavre, med mešanjem postrgajte spodnje stene posode. V kolikor neraztopljen sladkor ostane na dnu posode, mešamo toliko časa, da se tudi ta raztopi. Kuhamo toliko časa, dokler temperatura ne doseže 115°C. Če nimamo termometra, kuhamo med 4 do 6 minut.
2
Mešanici sladkorja dodamo ožeto in razmehčano želatino. Z električnim mešalnikom pri srednji hitrosti stepamo približno 3 minute. Povečamo hitrost in mešamo, dokler na njej ne nastanejo mehki vrhovi, to bo nekje med 8 do 10 minut. Dobljeno marshmallow zmes prenesemo v dresirno vrečko. Z dresirno vrečko duhce oblikujemo kar direktno na brownije. Pustimo, da se sušijo vsaj eno uro, nato z črno glazuro narišemo še oči in usta. Straaaašššni browniji so pripravljeni na postrežbo.*Avtor slike: Tara Bench