BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Neapeljska sladoledna torta

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 8
ta domaca neapeljska sladoledna torta je preprosta za pripravo nadvse okusna in popolna za vroce poletne mesece potrebovali boste le pescico sestavin pecice pa vam ni treba prizgati

Ta domača neapeljska sladoledna torta je preprosta za pripravo, nadvse okusna in popolna za vroče poletne mesece! Potrebovali boste le peščico sestavin, pečice pa vam ni treba prižgati! Kaj sploh je Neapeljska sladoledna torta? Neapeljska sladoledna torta je točno to, kar samo ime pove. A, če ne poznate neapeljskega sladoleda, naj vam povemo, kakšen je. Po sestavinah je zelo podoben vsem poznanem sladoledu Planica: sestavljen je torej iz čokolade, vanilije in jagode. Sladoledni torti dodamo še dno iz piškotne skorje Oreo. 


BAM nasveti: 

  • Pomislite vnaprej: to torto je enostavno pripraviti, vendar sladoledna torta zahteva kar nekaj časa za samo zamrzovanje.
  • Sladoledne plasti se bodo morale strjevati vsaj 12 ur, sestavljena torta pa nekaj ur!
  • Uporabite sladoled, kupljen v trgovini in tako prihranite čas.
  • Sladoled vnaprej vzemite iz zamrzovalnika, da se malo zmehča.
  • Pretiravajte s stepeno smetano: to ni situacija manj je več.
Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

  • 450 g zmehčanega čokoladnega sladoleda
  • 450 g zmehčanega vanilijevega sladoleda
  • 450 g zmehčanega jagodnega sladoleda
  • 2 zavoja Oreo piškotov s smetano
  • 2 žlici masla, stopljeno
Tiktok mojacokolada

Navodila za uporabo:

1
Sladoled vzamemo iz zamrzovalnika in postavimo na pult za petnajst minut, da se zmehča.
2
Medtem ko se sladoled mehča, popolnoma obložite 3 pekače za torto premera 20 cm s plastično folijo.
3
Ko se sladoled zmehča, ga z žlico za sladoled prenesite v pripravljen pekač. V vsak pekač gre svoj okus. Plasti morajo imeti ravne plaste. Plasti postavimo za vsaj 12 ur postavimo v zamrzovalnik, da se strdijo.
1
Pripravimo piškotno dno. V kuhinjskem robotu zmečkajte 2 žlici stopljenega masla z 2 zavojema Oreo piškotov. Zmes mora biti drobljiva, a vseeno se mora držati skupaj. Plast čokoladnega sladoleda iz zamrzovalnika prenesite na piškotno dno. Čokoladno plast postavite v zamrzovalnik in pustite, da se čez noč ohladi skupaj z drugimi plastmi.
2
Ko ste pripravljeni na sestavljanje torte, naredite "glazuro". Sladko smetano za stepanje, vanilijo in sol mešajte toliko časa, dokler ne nastanejo čvrsti vrhovi, približno 4 minute.
3
Na čokoladno plast dodajmo še plast jagod, folijo odstranimo. Ponovimo z vanilijo.
4
Pripravljeno sladoledno torto obilno omažite s stepeno smetano, tako da naredite velike vrtinčke in prekrijete vrh in stranice torte.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
9,90 €8,91 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno