BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Mehki kokosovi piškoti

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
mehki kokosovi piskoti

Mehki kokosovi piškoti z limonino lupinico so popolna kombinacija nežne teksture in osvežilnega okusa.


Ti piškoti so izjemno puhasti in se dobesedno topijo v ustih, zaradi dodatka kokosove moke pa imajo čudovito eksotično noto. Sveža limonina lupinica doda prijetno citrusno aromo, ki se odlično ujema s sladkobo piškotov. Za nežen okus vanilije poskrbi BAM vanilijeva pasta


So idealni za vsako priložnost - naj bo to sproščen popoldanski čaj ali posebna prireditev, kjer želiš navdušiti svoje goste z nečim edinstvenim.

Njihova priprava je preprosta, zato jih lahko brez težav pripraviš tudi, če nimaš veliko izkušenj s peko.


Uživaj v teh okusnih piškotih, ki bodo s svojo mehkobo in aromo očarali vse ljubitelje sladkega!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Mehki kokosovi piškoti

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrej na 180°C in pripravi pekač, obložen s peki papirjem.

2. Korak

V veliki skledi z mešalnikom stepi maslo in sladkor v prahu, dokler zmes ne postane lahka in puhasta.

3. Korak

Dodaj jajce, vanilijevo pasto in nastrgano limonino lupinico ter nadaljuj s stepanjem, dokler se vse sestavine dobro ne povežejo.

4. Korak

V drugi skledi zmešaj moko, kokosovo moko ter pecilni prašek. Suhe sestavine postopoma dodajaj v masleno zmes in mešaj, dokler ne dobiš enotnega testa.

5. Korak

Z žlico zajemaj manjše količine testa in oblikuj kroglice. Položi jih na pripravljen pekač, pri čemer med njimi pusti nekaj prostora za širjenje med peko.

6. Korak

Piškote peci v ogreti pečici približno 12-15 minut oziroma dokler robovi rahlo ne porjavijo. Pazi, da jih ne prepečeš, saj morajo ti ostati mehki.

7. Korak

Piškote pusti na pekaču, da se nekoliko ohladijo, nato jih prestavi na rešetko, da se popolnoma ohladijo.


Namig: Za dodatno aromo lahko v testo dodaš tudi malo naribanega ingverja.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno