Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Marmornat šarkelj

  • (1)
  • Čas priprave: 2 uri
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
marmornat sarkelj

BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.

Uporabite BAM izdelke v odličnem in preprostem recept za marmornat šarkelj.


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Marmornat šarkelj

  • Čas priprave: 2 uri
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Najprej rumenjake z maslom ali margarino in s sladkorjem v prahu penasto umešamo. Pecilni prašek pomešamo z moko, nato menjaje dodajamo masi po 1 zajemalko mlačnega mleka in malo moke. To nadaljujemo, dokler vsega ne primešamo.
2. Korak Previdno primešamo še trdo stepen sneg iz 3 beljakov. V en vogel testa vmešamo 4 jedilne žlice čokolade v prahu ter vlijemo testo v dobro namazan model, vmes model obračamo, da pride čokoladno testo enakomerno v cel šarkelj.
3. Korak Na vrhu naj pride belo testo. Pečico dobro ogrejemo na 180 stopinj celzija, vanjo postavimo šarkelj in približno po 10 minutah znižamo temperaturo. Na ne prevročem ognju pečemo 3/4 - 1 uro.
4. Korak Z zobotrebcem prebodemo testo, in če se testo ne prime zobotrebca, je že pečeno. Ko je pečeno ga ohladimo.
5. Korak Ko je ohlajen ga premažemo z marmelado in nato prelijemo čokolado.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno