BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Magdalenice z mandlji in Ruby čokolado

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 8
magdalenice z mandlji in ruby cokolado

Ruby čokolada je največja novost v čokoladi v zadnjih 80 letih. Nastane iz kakavovih zrn s posebnim postopkom pa ohranja svojo roza barvo. Ruby ponuja močan senzorični občutek, popolnoma novo izkušnjo okusa: niti ni grenka, mlečna ali sladka, ampak jo sestavlja sveže jagodičasta sadnost in slasta gladkost.

Tokrat smo Ruby čokolado kot preliv uporabili v sočnih magdalenicah z mandljevo moko.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
V loncu na srednjem ognju stopite maslo. Segrevajte tako dolgo, dokler ne nastanejo pena in mehurčki. Med segrevanjem konstantno mešajte, maslo pa je pripravljeno, ko se na dnu posode začnejo nabirati majhni rjavi koščki, pena je rahlo zlato obarvana, maslo pa ima oreškast vonj.
2
Odstavite z ognja in prelijte v posodo in pustite, da se ohladi.
3
V ločeni posodi zmešajte moko, mandljevo moko in sol.
4
V ločeni posodi miksajte jajca, sladkor in vanilijo tako dolgo, da nastane bleda, puhasta in zračna zmes (5-7 minut). V zmes dodajte mešanico moke in z železno metlico premešajte.
5
Testo pokrijte in pustite počivati 1 uro na sobni temperaturi.
6
Ko je testo pripravljeno, segrejte pečico na 200 stopinj, naoljite pekač za magdalenice in ga na rahlo posujte z moko. V vsak modelček dajte za 1 jedilno žlico testa in pecite 8 - 10 minut oz. dokler ne postane lepo rumeno rjava.
7
Pustite, da se ohladijo, nato pa v mikrovalovki stopite čokolado in vanjo pomočite magdalenice. Odložite na rešetko, da odvečna čokolada odteče stran in po želji posujte z dodatki.
8
Nastale magdalenice so zaradi mandljev lepo sočne, zato jih lahko nekaj dni hranite v zaprti posodi!

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,98 €
Skupaj:
19,80 €17,82 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno