BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Jagodni marmeladni cheesecake brez peke

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 8
jagodni marmeladni cheesecake brez peke

Vrhunec tega cheesecaka je osvežujoč preliv iz sladke jagodne marmelade, ki je nežno razporejen po vrhu kreme. Vibrantna barva jagod in intenziven okus marmelade dodata privlačen izgled torte.Kar naredi to sladico še posebej privlačno je dejstvo, da se pripravi brez pečenja, kar pohitri in  olajša postopek priprave. 

Jagodni marmeladni cheesecake brez peke je popolnoma prilagodljiv, saj lahko količino in gostoto preliva prilagodimo svojim željam, ustvarjajoč popolno ravnovesje med sladkostjo in kremnostjo.Preberi recept za jagodni marmeladni cheesecake brez peke.

Čas hlajenja ni vštet v pripravo.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

  • 200 g maslenih piškotov
  • 100 g stopljenega masla
  • 150 g jagodne marmelade
  • pest svežih jagod

Navodila za uporabo:

1
Piškote zdrobimo v drobtine (najlažje v mešalniku ali vrečki, kjer jih zdrobimo s kuhinjskim valjarjem).
2
Stopimo maslo in ga premešamo z drobtinami piškotov, da dobimo enakomerno zmes. Zmes enakomerno porazdelimo po dnu namaščenega modela za torto s snemljivim dnom (premer približno 23 cm) in rahlo pritisnemo.
3
Postavimo v hladilnik, medtem ko se lotimo priprave kremaste plasti.
1
V večji skledi stepemo kremni sir, sladkor in BAM vanilijevo pasto, da dobimo gladko zmes. 
2
V drugi skledi stepemo sladko smetano, dokler se ne oblikujejo mehki vrhovi. Nežno vmešamo stepeno smetano v kremni sir, dokler se sestavine ne povežejo.
3
Kremasto plast prelijemo čez pripravljeno podlago in jo poravnamo s spatulo. Postavimo nazaj v hladilnik in pustimo, da se strdi. V hladilniku naj bo vsaj 4 ure ali še bolje čez noč.
1
Ohlajeno jagodno marmelado prelijemo preko kremaste plasti v torti. Enakomerno porazdelimo marmelado po vrhu.
2
Operemo sveže jagode, odstranimo peclje in jih narežemo na manjše koščke ali pustimo cele.
3
Ko je jagodni marmeladni cheesecake popolnoma ohlajen in strjen, ga okrasimo s svežimi jagodami. ga previdno odstranimo iz modela za torto ter postrežemo.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
9,90 €8,91 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno