1
V posodi zamesite BAM čokolado, maslo, sladkor, 2 rumenjaka, moko, žličko naribane pomarančne lupinice ter za povrh dodajte ščepec soli.
2
Krhko testo postavite za nekaj časa v hladilnik. Iz ohlajenega testa nato oblikujte okrogle piškote premera 4 centimetrov.
3
Piškote položite na pekač obložen s peki papirjem in pecite 10 do 15 minut v pečici segreti na 200 stopinj.
4
Nato se lotite pripravite vaniljeve kreme. Mleko pristavite na ogenj in počakajte, da zavre.
5
Vanilijev puding, sladkor in rumenjake zmešajte z nekaj žlicami hladnega mleka in mešanico vmešajte v zavreto mleko.
6
Nato pustite, da se puding ohladi. V posodi maslo zmešajte z mletim sladkorjem in postopoma dodajajte ohlajen puding.
7
S kremo skupaj zlepite po dva piškote in po želji okrasite.