BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni muffini s pasijonkinim prelivom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 55 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 16
cokoladni muffini s pasijonkinim prelivom

Tu so najboljši čokoladni muffini oz. muffini brez jajc, ki ponujajo bogato čokoladno izkušnjo in navdušijo vse naše čute.


Čokoladni muffini so napolnjeni z okusnim BAM pasijonkinim prelivom, ki dodaja čudovito tropsko noto in presenetljivo slast. Da pa bo užitek še večji, jih obložimo z nežno kremo iz mascarpone sira in masla, ki muffinim doda piko na i. Ta kombinacija čokolade, pasijonke in kremne prelivke zagotavlja popolno sladico, ki bo očarala vse, ki jo poskusijo.


Pripravimo se na preprosto pripravo in čudovite rezultate – sladico, ki je enostavna za pripravo in še bolj slastna za uživanje.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
Pečico predhodno segrejmo na 180°C. Pripravimo model za muffine in ga obložimo s papirnatimi košaricami.
2
V veliki skledi zmešamo moko, sladkor, kakav v prahu, pecilni prašek, sodo bikarbono in sol.
3
V drugi skledi zmešamo rastlinsko mleko, rastlinsko olje, vanilijev ekstrakt in jabolčni kis.
4
Mokre sestavine vlijemo k suhim sestavinam in mešamo, dokler ne dobimo gladke mase. Izogibajmo se pretiranemu mešanju, da muffini ne bodo pretrdi.
5
Nežno vmešamo BAM temno čokolado.
6
Maso enakomerno razdelimo med pripravljene papirnate košarice za muffine, napolnimo jih do približno 2/3 višine.
7
Pečemo v predhodno ogreti pečici približno 20-25 minut, oziroma dokler zobotrebec, vstavljen v sredino muffina, ne pride ven čist.
8
Muffine ohladimo v pekaču 5 minut, nato jih prestavimo na rešetko, da se popolnoma ohladijo.
1
V ohlajene čokoladne muffine izdolbemo majhne luknjice in jih napolnimo z BAM pasijonkinim prelivom.
2
Na vrh nabrizgamo dodatno kremo, prelijemo z malo pasijonkinega preliva in posujemo z drobljenimi lešniki.

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,86 €
Skupaj:
38,60 €34,74 €
-10%
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno