Nori PRE BLACK FRIDAY popusti čakajo nate! 🛒

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni kolač z višnjami

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 8
cokoladni kolac z visnjami

BAM Temna čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov. Idealna je tako za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za modeliranje in pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje vsaj 55,6% kakavovih delov, pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem ter ravno prav grenko-sladkem okusu. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Recept za čokoladno – višnjev kolač.



Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni kolač z višnjami

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

  • kozarec vloženih višenj
  • 20 dag jedilne čokolade
  • 10 dag masla
  • 5 žlic mleka
  • 4 jajca
  • 8 dag sladkorja
  • 20 dag moke
  • pecilni prašek

Navodila za uporabo:

1. Korak V posodi nad vodno kopeljo stopite koščke jedilne čokolade in zmehčano maslo. Kuhajte toliko časa, dokler se čokolada popolnoma ne raztopi. Vmes večkrat premešajte.
2. Korak Nato posebej stepite rumenjake in sladkor. Dobljeni zmesi dodajte stopljeno čokolado, mleko, moko in pecilni prašek. Posebej stepite še beljake v čvrst sneg.
3. Korak Beljakov sneg nato primešajte zmesi in pripravite pekač, obložen s papirjem za peko, ter vanj vlijte polovico mase. Čeznjo položite polovico višenj in nato čeznje prelijte še preostalo maso. Posujte še ostanek višenj.
4. Korak Pekač postavite v pečico segreto na 180 stopinj za približno 45 minut. Čokoladni kolač z višnjami servirajte ohlajenega in po želji okrašenega – lahko ga prelijete s stopljeno čokolado ali pa ga le posujete s sladkorjem v prahu. Pa naj vam tekne!
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno