Sestavine:
- 80 g ajdove kaše
- 8 g masla
- 60 g rjavega sladkorja
- 2 jajci
- 200 g naribane čokolade
- 35 g pirine moke
- 1/2 pecilnega praška
- naribana lupinica 1 bio limone ali pomaranče
- 2-3 žlice marelične marmelade
- 90 g jedilne čokolade
- 35 g masla
Kako pripraviti odličen čokoladni kolač? Rahel, sočen in okusen nevsakdanji kolač, ki ga boste delali vedno znova. Pripravili smo recpet za čokoladni kolač z ajdovo kašo in BAM temno čokolado.
BAM temna čokolada je zelo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za kreme, mousse, ganaše, sladolede, piškote, biskvite in druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana v manjše kapljice, za hitrejše in enakomernejše topljenje čokolade. Je pristnega, ravno prav grenkega čokoladnega okusa. Čokolada je BREZ glutena.