BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladne kroglice z lešniki

  • (1)
  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
cokoladne kroglice z lesniki

Čokoladne kroglice z lešniki so hitro pripravljena energijska bomba! Čokoladne kroglice z lešniki po spodnjem receptu pripravite hitro in jih lahko pojeste takrat, ko potrebujete dodatno energijo. Pripravljene so iz samo petih sestavin. Ena izmed sestavin so praženi lešniki, kjer imate dve izbiri. Ena možnost je, da lešnike prepražite sami, druga možnost pa je, da malo pogoljufate in si pomagate z BAM PREMIUM praženimi lešniki.

Za pripravo čokoladnih kroglic smo uporabili BAM lešnikov namaz, saj ga imamo seveda vedno pri roki. Namesto lešnikovega namaza lahko uporabite katerkoli namaz, ki vam je všeč in je pripravljen iz oreščkov. Lahko ga na primer nadomestite z arašidovim ali mandljevim namazom.

Ena izmed sestavin so tudi datlji. Medjool datlji so sicer najboljša osnova za energijske kroglice, saj so sladki, lepljivi, žvečljivi in imajo karamelni okus. Pri pripravi lahko uporabite tudi navadne, pazite le, da so brez koščic. 

S sestavinami recepta lahko pripravite med 12 do 15 kroglic, odvisno, kako velike boste naredili. Če jih želite več ali manj, lahko prilagodite količine.

BAM nasvet: čokoladne kroglice še dodatno povaljajte v praženih lešnikih. Dodali jim bodo strukturo, okus.

Pa še lepše bodo izgledali.

Namesto lešnikov lahko čokoladne kroglice povaljate tudi v kokosu, maso za čokoladne kroglice pa naredite iz drobljenih piškotov. Recept najdete tukaj. 

Za odrasla praznovanja pa lahko v maso za kroglice dodate malo ruma in namesto čokoladnih kroglic postrežete rumove. Recept vas čaka tukaj.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladne kroglice z lešniki

  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Pražene lešnite zdrobite s pomočjo mešalnika. Če boste lešnike pražili sami, pred tem ogrejte pečico na 180 stopinj Celzija. Lešnike stresite na raven pekač in jih pražite približno deset minut. Nato jh stresite v kuhinjsko krpo in drgnite tako, da odstranite vso lupino oz. kožo.
2. Korak K praženim in drobljenim lešnikom dodajte vse preostale sestavine in mešajte toliko časa, da se sestavine povežejo in dobite rahlo lepljivo zmes.
3. Korak Iz pripravljene zmesi pripravite čokoladne kroglice, ki jih za še dodaten okus in strukturo povajlate v drobljenih lešnikih.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,14 €
Skupaj:
19,26 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno