BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladne kroglice recept

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
cokoladne kroglice recept

Čokoladne kroglice so mešanica kave, vanilije, nesladkanega kakava v prahu, masla in sladkorja, povaljane v posušeni kokosovi moki. Čokoladne kroglice po spodnjem receptu so tradicija Švedske, najdete jih lahko skoraj v vsaki pekarni in restavraciji. Čokoladne kroglice so ena izmed najlažlje pripravljenih slaščic. Če jih boste po pripravi v hladilniku pustili še nekaj ur, bodo odlično popestrile vašo naslednjo skodelico kave ali čaja.

BAM čoko-nasvet: če naribanega kokosa ne najdete, lahko kupite kokos v lističih in ga predelate.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust.

Za vas smo pripravili recept za čokoladne kroglice, kjer je priprava tako enostavna, da vam brez težav pomagajo tudi otroci, čaka vas tukaj.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladne kroglice recept

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak V posodo dodajte maslo in sladkor. Mešajte toliko časa, da dobite enostno zmes. Zmes mora biti gladka. Nato dodajte kavo in BAM vanilijevo pasto. Dodajte še instant kavo v prahu in BAM kakav v prahu. Na koncu dodajte še zdrobljene čokoladne piškote. V kolikor se vam zdi mešanica presuha, ji dodajte malo mleka. Pri tem pazite, da ostane dovolj čvrsta, da boste iz nje lahko pripravili čokoladne kroglice.
2. Korak Iz pripravljene mase oblikujte kroglice. Vsaka naj tehta približno 23 gramov. Vsako oblikovano kroglico povaljajte v posušenem kokosu. Povaljane kroglice položite na pekač, obložen s papirjem za peko. Skupaj s pekačem čokoladne kroglice postavite v hladilnik, dokler se ne strdijo. Najbolje je, da jih ohlajate kar čez noč. Čokoladne kroglice lahko v zaprti posodi v hladilniku hranite približno 10 dni ali pa jih zamrznete.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,38 €
Skupaj:
21,42 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno