BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Cake pops s pistacijo

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
cake pops ali vedno bolj popularne tortice na palckah s pistacijo so odlicna ideja za darilo lahko postanejo prigrizek na poti ali pa jih postrezemo kar ob aperativu 

Je kdo rekel cake pops s pistacijami? Mi smo! Pistacije so neverjetno vsestranski oreščki izjemnega okusa. Cake pops ali vedno bolj popularne tortice na palčkah s pistacijo so odlična ideja za darilo, lahko postanejo prigrizek na poti ali pa jih postrežemo kar ob aperativu. 

Odločili smo se, da s tem receptom eleganten okus pistacij in bele čokolade iz torte spremenimo v cake popse.

Trike in nasvete, kako pripraviti slavne tortice na palčkah, najdete tukaj.

Ob cake pops s pistacijo lahko postavimo tudi:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Cake pops s pistacijo

  • Čas priprave: 1 ura 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

BAM belo čokolado skupaj z maslom raztopimo s pomočjo vodne kopeli. Mešamo, dokler zmes ni gladka. Pustimo, da se stopljena čokolada malo ohladi.

2. Korak

V skledo damo jajca, sladkor, vanilijevo pasto in sol in mešamo toliko časa, da zmes postane svetlejše barve. Vmešamo stopljeno čokolado in BAM pistacijin namaz. Zmešamo še moko in pistacije in dobljeno zmes vmešamo k masi s sladkorjem in jajci.

3. Korak

Pripravljeno zmes v pečici ogreti na 200°C pečemo 15 minut. Nato pečeno testo vzamemo iz pečice, pustimo, da se nekoliko ohladi. Ko se testo malo ohladi, ga vzamemo iz pekača, prevrnemo na rešetko in pustimo, da se tam ohladi do konca.

4. Korak

Pripravljenemu testu obrežemo trd, suh rob, ostalo nadrobimo v skledo in oblikujemo približno 20 kroglic enake velikosti. BAM belo čokolado stopimo. Lesena nabodala (približno 1 cm globoko) pomočimo v stopljeno čokolado. Na lesena nabodala zdaj namestimo biskvitno kroglico, jo oblijemo z belo čokolado in postavimo na stojala za cake popse.

5. Korak

Okrasimo po želji. Če cake pops okrasimo s čokoladnimi kroglicami ali čokolasnimi ostružki, to naredimo takoj, da se le-ti še takoj prilepijo na še rahlo stopljeno čokolado.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,83 €
Skupaj:
25,47 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno