Koda WELCOME5 prinaša 5 % popusta! ✨

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Banoffee pita

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave:
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 7
banoffee pita
Banoffee pita je klasična britanska sladica, znana po svoji neustavljivi kombinaciji banan, smetane in karamelne omake. V tem receptu pa bomo tradicionalno toffee kremo zamenjali z našo BAM Toffee karamelo, ki bo piti dodala edinstveno globino in bogastvo okusa. BAM Toffee karamela s svojo bogato teksturo in uravnoteženo sladkostjo prinaša sodoben preobrat v klasični recept in obljublja, da bo vaša banoffee pita še bolj nepozabna.
Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Banoffee pita

  • Čas priprave:
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

  • 250 g drobljenih piškotov (npr. Digestive)
  • 100 g stopljenega masla
  • Naribana čokolada ali kakav v prahu

Navodila za uporabo:

1. Korak Priprava podlage: Zmešajte drobljene piškote z maslom in mešanico enakomerno razporedite po dnu okrogle tortne forme, pri čemer trdno pritisnite, da ustvarite kompaktno osnovo. Pečico segrejte na 180°C in podlago pecite 10 minut. Nato pustite, da se ohladi.
2. Korak Nadev: BAM Toffee karamelo premešajte in jo enakomerno razmažite na ohlajeno piškotno podlogo.
3. Korak Banane: Banane olupite in narežite na kolobarje. Razporedite jih po karamelni plasti.
4. Korak Smetanova plast: V ločeni posodi stepite smetano z BAM Vanilijevo pasto, dokler ne postane rahla in puhasta. Smetano nato enakomerno razporedite preko banan.
5. Korak Okrasitev in hlajenje: Po vrhu potresite naribano čokolado ali kakav v prahu. Pito postavite v hladilnik za najmanj 3 ure, da se sestavine lepo povežejo.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno