1
Priprava podlage: Zmešajte drobljene piškote z maslom in mešanico enakomerno razporedite po dnu okrogle tortne forme, pri čemer trdno pritisnite, da ustvarite kompaktno osnovo. Pečico segrejte na 180°C in podlago pecite 10 minut. Nato pustite, da se ohladi.
2
Nadev: BAM Toffee karamelo premešajte in jo enakomerno razmažite na ohlajeno piškotno podlogo.
3
Banane: Banane olupite in narežite na kolobarje. Razporedite jih po karamelni plasti.
4
Smetanova plast: V ločeni posodi stepite smetano z BAM Vanilijevo pasto, dokler ne postane rahla in puhasta. Smetano nato enakomerno razporedite preko banan.
5
Okrasitev in hlajenje: Po vrhu potresite naribano čokolado ali kakav v prahu. Pito postavite v hladilnik za najmanj 3 ure, da se sestavine lepo povežejo.