BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Bananin kruh

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
bananin kruh

Bananin kruh po tem receptu bo odličen in enostaven za pripravo. Vse sestavine za bananin kruh lahko zmešate v eni posodi, lahko spreminjate količino sladkorja ali banan. In skrivnost njegovega odličnega okusa? Stopljeno maslo. Med BAM izdelki za peko najdete tudi BAM nutty banana, namaz iz banan in indijskih oreščkov.

Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.

Sestavine ustvarijo kremno strukturo namaza, ki ga lahko uporabimo pri pripravi bananinega kruha. 

Lepota tega recepta za bananin kruh je v tem, da za pripravo sploh ne potrebujete mešalnika! Vse, kar potrebujemo za pripravo, je ena skleda kjer bomo mešali sestavine, vilice za stepanje jajc in močno žlico. Količina sladkorja je prilagodljiva.

Če želite, lahko k receptu dodate še sesekljane oreščke, rozine ali BAM čokoladne kapljice.


RECEPT: Najboljši bananin kruh

RECEPT: Zdrav bananin kruh


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Bananin kruh

  • Čas priprave: 1 ura 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Pečico segrejte na 180°C, pekač za kruh premažite z maslom. V posodi za mešanje z vilicami pretlačite zrele banane, dokler niso popolnoma gladke. V pretlačene banane vmešamo stopljeno maslo in BAM nutty banana namaz. Vmešamo še sodo bikarbono in sol. Primešamo sladkor, stepeno jajce in BAM vanilijevo pasto. Vmešamo moko. Testo vlijemo v pripravljen pekač.
2. Korak Pri 180°C bananin kruh pečemo med 55 do 65 minut, oziroma dokler zobotrebec ali leseno nabodalo, vstavljeno v sredino, ni suho. Nekaj ​​suhih drobtin je v redu; proge mokrega testa pa niso. Če je zunanja stran hlebčka porjavela, sredina pa je še mokra, hlebček ohlapno pokrijemo s folijo in nadaljujemo s peko, dokler hlebec ni popolnoma pečen. Odstranimo iz pečice in pustimo, da se nekaj minut ohladi v pekaču. Nato bananin kruh vzamemo iz pekača in pustimo, da se popolnoma ohladi preden ga postrežemo. Narežemo in postrežemo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno