1
Pečico segrejemo na 180°C. Jajci s sladkorjem na najvišji hitrosti stepamo 10 minut. Na jajčno maso presejemo moko s kakavom in nežno vmešamo z lopatko. Maso enakomerno razporedimo po pekaču, premera 18 cm, ki smo ga obložili s papirjem za peko (dno), in pečemo 15 minut. Med peko biskvita pripravimo kakav za vlaženje. Pečen biskvit vzamemo iz pekača in ga ohladimo na mreži.
2
Medtem ko se biskvit hladi, pripravimo kremo. Sladko smetano stepemo in damo na hladno. Želatino 5 minut namakamo v hladni vodi; sir mascarpone gladko zmešamo z lešnikovim namazom s kakavom. Mleko segrejemo in v njem raztopimo ožeto želatino. Prilijemo h kremi in z ročnim mešalnikom dobro premešamo. Nazadnje z lopatko primešamo še stepeno smetano.
3
Biskvit prerežemo na dva enaka diska; zgornjega obrežemo na velikost premera 14 cm (4 cm manj od premera torte). Spodnji, večji biskvit damo na podstavek, ga navlažimo in namestimo obroč. Premažemo s slabo polovico kreme in gladko poravnamo. Na sredino položimo manjši biskvit, ga navlažimo in premažemo z ostalo kremo. Najprej zapolnimo rob okoli biskvita. Kremo poravnamo in torto damo v hladilnik, da se učvrsti.
4
Čokolado z namazom stopimo nad paro in nekoliko ohladimo. Prelijemo in premažemo jo po ohlajeni kremi. Torto ohlajamo vsaj 5 ur. Ohlajeni torti odstranimo obroč in jo poljubno dekoriramo.