BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Zlato mleko

  • (1)
  • Čas priprave: 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
zlato mleko

@bam_chocolate1 ? Kurkuma latte, pripravljen z BAM začimbno mešanico, je popoln način za uživanje v vseh koristih kurkume. ✨ Kurkumin v kurkumi, znani tudi kot "zlata začimba," je močan antioksidant in protivnetno sredstvo, ki krepi imunski sistem in izboljšuje splošno počutje. Kombinacija kurkume in črnega popra omogoča telesu, da izkoristi vse njene zdravilne lastnosti. ? SESTAVINE: - 150 ml toplega mleka - 1 žlička medu - 1 žlička BAM mešanice Zlato mleko - 150 ml ohlajene kave - Led PRIPRAVA: 1. V skodelico vlijemo toplo mleko ter vanj dodamo med in BAM mešanico Zlato Mleko. Vse skupaj dobro spenimo s penilcem za mleko. 2. V servirni kozarec najprej dodamo led, nato prelijemo z ohlajeno kavo. 3. Na vrh kave previdno vlijemo spenjeno zlato mleko. Napitek z zlatim mlekom je pripravljen, čas je za zdravo uživanje! ✨ #goldenmilk #goldenmilklatte #latte #tumeric #drink #bam #becomeamaster #bamchocolate #mojacokolada #mojacokoladasi ♬ original sound - BAM - Become A Master

Kurkuma, znana tudi kot "zlata začimba", izvira iz južne Azije, predvsem Indije, in je ključna v ajurvedski medicini. Njena glavna sestavina, kurkumin, je močan antioksidant in protivnetno sredstvo, ki pomaga zmanjševati vnetja in preprečevati kronične bolezni, kot so bolezni srca, diabetes in artritis. Kurkuma tudi krepi imunski sistem in izboljšuje splošno počutje.


Za izboljšanje absorpcije kurkumina v telesu je ključna prisotnost črnega popra. Piperin, aktivna sestavina v črnem popru, poveča biološko razpoložljivost kurkumina za več kot 2000 %, kar omogoča telesu, da izkoristi vse njegove zdravilne lastnosti. Zato je kombinacija kurkume in črnega popra pogosto priporočena pri pripravi zdravilnih napitkov in jedi.


BAM mešanica Zlato mleko je odličen način za vključitev kurkume v prehrano. Ta napitek, pripravljen iz začimbne mešanice, ne ponuja le prijetnega okusa, temveč tudi številne zdravstvene koristi. Eno pakiranja zadostuje za približno 30 napitkov, kar omogoča redno uživanje in s tem podporo imunskemu sistemu ter splošnemu zdravju.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Zlato mleko

  • Čas priprave: 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V skodelico vlijemo toplo mleko ter vanj dodamo med in BAM mešanico Zlato Mleko. Vse skupaj dobro spenimo s penilcem za mleko.

2. Korak

V servirni kozarec najprej dodamo led, nato prelijemo z ohlajeno kavo.

3. Korak

Na vrh kave previdno vlijemo spenjeno zlato mleko. Napitek z zlatim mlekom je pripravljen, čas je za zdravo uživanje!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,49 €
Skupaj:
4,41 €

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno