Izkoristi popust dobrodošlice. Vpiši kodo WELCOME in svoje naročilo znižaj za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Tiramisu browniji

  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
mislite da resnicno ni boljse sladice kot dober brownie o ja pa je to je brownie s tiramisujem 

Mislite, da resnično ni boljše sladice kot dober brownie? O, ja pa je! To je brownie s tiramisujem. 

Brownie s tiramisujem pripravimo s klasičnimi okusi tiramisuja (kava in smetana). Na vrh postavimo preliv s sladko smetano in kremnega sira. Zaradi stepene smetane bo preliv lahek in zračen, zaradi kremnega sira pa oster in bogat.

Espresso? Ja, seveda. Kakšen pa je tiramisu, če nima okusa po kavi? Uporabili bomo kar espresso v prahu.

Ljubitelji kave, pozor. Pripravili smo še nekaj receptov, s katerimi lahko navdušite:


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Tiramisu browniji

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejte na 180°C. Kvadratni pekač velikosti 20 cm obložite s papirjem za peko. V posodi, primerni za mikrovalovno pečico, stopimo maslo. V stopljeno maslo vmešamo BAM temno čokolado in vse skupaj postavimo v mikrovalovno pečico za dodatnih 10 do 15 sekund, dokler se maslo in čokolada popolnoma ne stopita.

2. Korak

Stepemo še rjavi sladkor in jajca, dokler zmes ne postane svetleča. V ločeni skledi zmešamo moko, BAM kakav v prahu in espresso prah, nato pa suhe sestavine vmešamo k mokrim. Vlijemo v pripravljen pekač in pečemo 20 minut, dokler nož, ki ga vstavimo v sredino rjavčkov, ne pride ven skoraj čist.

1. Korak

V stoječem mešalniku stepamo smetano, dokler na njej ne nastanejo čvrsti vrhovi. Odstranimo iz sklede. V isti skledi penasto stepemo kremni sir in sladkor v prahu, približno 30 sekund. Pri nizki hitrosti dodamo stepeno smetano in mešamo, dokler se vse sestavine ne povežjo.

2. Korak

Stepeno glazuro namažemo čez brownije, nato potresemo z dodatnim espressom v prahu.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,38 €
Skupaj:
21,42 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno