BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Sirova pogača s čokolado

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 11
sirova pogaca s cokolado

BAM bela čokolada je zelo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za vlivanje, pralineje, kreme, mousse, ganaše, sladolede, piškote, biskvite in druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana v manjše kapljice, za hitrejše in enakomernejše topljenje čokolade. Je lahka in kremasta čokolada z uravnoteženim mlečnim okusom.

Tokrat smo belo čokolado uporabili v receptu za čokoladno – sirovo pogačo.   

 ČOKO tip: sestavine za nadev lahko nadomestite z Mešanico za cheesecake, 200g.



Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

  • 100 g baby piškotov
  • 50 g stopljenega masla
  • 300 g borovnic
  • 50 g sladkorja
  • limonin sok
  • 10 g želatine v prahu

Navodila za uporabo:

1
Zmeljite baby piškote in jim dodajte stopljeno maslo. Zmes dobro premešajte in jo enakomerno porazdelite po pekaču.
2
Pekač postavite v hladilnik, da se zmes strdi. Medtem razlomite belo čokolado na majhne koščke in jo stopite nad vodno kopeljo ali v mikrovalovni pečici.
3
Stepite sladko smetano in jo primešajte k stopljeni čokoladi. Dodajte še topljeni sir in Mascarpone.
4
Čokoladno zmes enakomerno porazdelite po podlagi v pekaču in ga zopet postavite nazaj v hladilnik, da se mešanica strdi.
5
Nato pripravite preliv. V posodi pretlačite borovnice, dodajte sladkor in sok ene limone.
6
Dodajte še želatino, pripravljeno po navodilih proizvajalca. Sadno zmes enakomerno porazdelite po nadevu v pekaču in ga postavite v hladilnik.
7
Ko se pogača strdi, je pripravljena za serviranje.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno