Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Rolada s pistacijevim namazom

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12
rolada s pistacijevim namazom

Ta recept za rolado s pistacijinim namazom, ki jo postrežemo s skodelico čaja ali kave, bo zagotovo prinesel navdušenje prav vsakemu, ki jo bo pojedel. Pistacijin namaz vsebuje vsaj 50% pistacij fino zmletih v pistacijino pasto, s katero bo krema rolade res polnega in kremastega okusa.

Ob skodelici kave ali čaja pa lahko posrežete še druge sladice. Ideje najdete tukaj.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Rolada s pistacijevim namazom

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 12

Sestavine:

  • sesekljane pistacije

Navodila za uporabo:

1. Korak V skledi zmešamo ricotto s sladkorjem in pistacijnim namazom. Ko dobimo enotno zmes, postopoma dodamo stepeno smetano in pri temnežno mešamo od spodaj navzgor. Zmes postavimo v hladnilk.
2. Korak Beljake ločimo od rumenjakov in jih s sladkorjem ter ščepcem soli stepemo v trd sneg.. Dodamo rumenjake in nadaljujemo z mešanjem. Na koncu vlijemo dodamo še olje in ponovno premešamo.
3. Korak Moko presejte in presejani moki in nežno vmešajte kakav. Vse skupaj dodajte v že prej zmešano zmes z jajci, sladkorjem, oljem in soljo.
4. Korak Zmes enakomerno vlijemo na pekač (sestavine so prilagojene za pekač z dimenzijami 37x30 cm), obložen s peki paprijem. Vse skupaj pečemo pb. 9 minut v pečici, ogreti na 190 stopinj.
5. Korak Ko je rolada ohlajena, jo lahko prelijemo s čokoladnim ganachem in posujemo z drobljenimi pistacijami.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,67 €
Skupaj:
33,03 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno