NOVO: Preliv Ananas Mango s 70% sadnega deleža, ki združuje eksotične okuse ananasa in manga.

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Preprost čokoladni mousse

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 20 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 4
preprost cokoladni mousse

Recept za izdelavo preprostega in enostavnega čokoladnega "musa" s temno BAM čokolado. BAM temna čokolada je zelo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada z vsaj 55,6% kakavovih delov. Idealna je za kreme, mousse, ganaše, sladolede, piškote, biskvite in druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana v manjše kapljice, za hitrejše in enakomernejše topljenje čokolade. Je pristnega, ravno prav grenkega čokoladnega okusa.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
Čokolado, kavo in maslo raztopite v mikrovalovni pečici ali nad vodno kopeljo. Zmes mešajte dokler ne postane popolnoma gladka.
2
Ločite rumenjake in beljake. Rumenjake dodajte v čokoladno zmes, beljake pa stepajte v sneg, kateremu na koncu dodajte še sladkor. V čokoladno mešanico vmešajte še sneg iz beljakov.
3
Sladico nato nadevajte v skodelice ali nizke kozarce ter postavite za 12 ur v hladilnik. Po želji »mousse« okrasite s stepeno smetano in kakavom v prahu.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno