Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Piškoti iz meringe

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5
piskoti iz meringe so res vsestranski lahki so kot zrak popolnoma sladki in tako enostavni za pripravo


Piškoti iz meringe so res vsestranski. Lahki so kot zrak, popolnoma sladki in tako enostavni za pripravo! Odlični so s skodelico kave, odlično pa izgledajo tudi kot dekoracija na torti.

Par nasvetov, da bodo piškoti iz meringe zares uspeli:

  • Jajca ločite na rumenjake in beljake. Pri tem bodite zelo natančni in jajca najprej razdelite v majhni skledi, preden beljak dodate v mešalnik; na ta način vam ne bo potrebno zavreči celotne serije, če slučajno med ločitivijo med beljake steče malo rumenjaka.
  • Med mešanjem ZELO počasi dodajajte sladkor. Lahko dodajate čajno žličko po čajno žličko naenkrat.
  • Meringo v pečico dodajte takoj, ko je zmešana. Če meringe ne boste takoj zapekli, bo izgubila konsistenco. Med pečenjem ne odpirajte vrat pečic, saj meringe med peko potrebujejo vroč in suh zrak.


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Piškoti iz meringe

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico nastavite na 90°C. Beljake enega za drugim ločite v majhno skledo, nato pa vsakega prenesite v večjo skledo. V skledo dodajte še vinski kamen in sol, nato začnite mešati pri nizki hitrosti in postopoma povečajte hitrost do visoke.

2. Korak

Ko se beljak speni, POČASI dodajajte sladkor. Ta korak močno vpliva na končne meringe, zato si ne pozabite vzeti časa in sladkor res dodajajte sladkor. Ko dodate sladkor, je čas, da stepete dodate še BAM vanilijevo pasto. Meringa je pripravljena, ko ima gosto "marshmallowy" teksturo in lahko zadrži lep vrh. Če boste meringo barvali, predlagamo, da z zobotrebcem ali nabodalom dodate MAJHNO, majhno količino barvila, nato pa z nastavkom za stepanje stepete, da se barva porazdeli.

3. Korak

Meringue na pekač nalepite tako, da med njimi ostane vsaj centimeter prostora za pretok zraka. Postavite na sredinsko rešetko, da se peče pri 90 stopinjah približno eno uro, nato izklopite pečico in pustite zaprto še 1-2 uri. Meringue piškoti so gotovi, ko so popolnoma posušeni.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno