Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

New York Cheesecake

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11
new york cheesecake

New York cheesecake je kultna različica tradicionalnega cheesecakea, ki izvira iz New Yorka, ZDA. Ta verzija se odlikuje po izjemno kremasti in bogati teksturi, ki je posledica uporabe velike količine kremnega sira. New York cheesecake je postal ikoničen zaradi svoje preprostosti in elegance, ki jo začinita zgolj vanilja ali limone.


Ta cheesecake ni samo sladica; je simbol mesta, ki nikoli ne spi, in njegovega obilja ter raznolikosti. Njegova popularnost je presegla meje in postal je ljubljenec po vsem svetu, odlikuje pa ga tudi pečena podlaga, ki običajno vsebuje drobtine graham krekerjev ali piškotov, in gladka, svilnata nadeva, ki je pečena do popolnosti.

Če ste na tesnem s času, vseeno pa si želite postreči popolni cheesecake, toplo priporočamo BAM mešanico za cheesecake.

Mešanica ustvari okusno, puhasto in lahko Cheesecake kremo, brez peke. Priprava je zelo preprosta, saj se mešanico preprosto zmeša z vodo in stepeno sladko smetano.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

New York Cheesecake

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 11

Sestavine:

  • 150 g drobtin graham krekerjev (ali drugih piškotov po izbiri)
  • 50 g sladkorja
  • 900 g kremnega sira, sobne temperature
  • 200 g sladkorja
  • 1 čajna žlička BAM Vaniljeve paste
  • 4 velika jajca, sobne temperature (približno 220 g)
  • 160 ml kisle smetane
  • 160 ml sladke smetane (smetane za stepanje)

Navodila za uporabo:

1. Korak Podlaga: Segrejte pečico na 180°C. Zmešajte drobtine, sladkor in maslo, razporedite po dnu pekača, pecite 10 minut in ohladite.
2. Korak Nadev: Stepajte kremni sir in sladkor, dodajte vanilje in jajca eno za drugim, nato kislo in težko smetano. Vlijte na podlago in pecite pri zmanjšani temperaturi 160°C približno 1 uro in 10 minut. Pustite v ugasnjeni pečici še 1 uro.
3. Korak Preliv: Zmešajte kislo smetano, sladkor in vaniljev ekstrakt, nanesite na ohlajeni cheesecake in ohladite vsaj 4 ure ali čez noč.
4. Korak Serviranje: Odstranite iz pekača in postrezite, po želji dodajte sveže sadje.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno