BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Monoporcijska tortica s pistacijo

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
monoporcijska tortica s pistacijo

V tej slastni Monoporcijski tortici s pistacijo kraljuje BAM pistacijev namaz, ki s kar 50% pistacij poskrbi za pristen okus in perfektno kremavost.


Nekaj nasvetov, da bodo vaše tortice zagotovo uspele:


- Za enakomerno plast moussa in kreme uporabite lopatico ali hrbet žlice za gladko razporeditev

- Monoporcijske tortice lahko pripravimo dan prej in jih hranimo v hladilniku do serviranja

- Če želite dodati več svežine, lahko na vrh kreme dodate še sveže pistacije ali jagodičevje

- Vedno preverite navodila proizvajalca za pravilno uporabo želatine

- Pri delu s čokolado pazite, da v njo ne pride voda, saj se lahko zgodi, da se čokolada "sesiri". 


Sestavine so za približno 4 monoporcijske tortice.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Monoporcijska tortica s pistacijo

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

  • Sesekljane pistacije
  • 4 monoporcijski obroči ali silikonski modeli za tortice

Navodila za uporabo:

1. Korak Čokolado stopimo nad parno kopeljo ali v mikrovalovni pečici na nizki temperaturi, pazimo, da se ne pregreje. Želatino namočimo v hladni vodi za 5-10 minut, da nabrekne. 
2. Korak Medtem stepemo 1,5 dl sladke smetane. Želatino ožamemo in raztopimo v 0,5 dl vroče smetane ali vode.
3. Korak Raztopljeno želatino vmešamo v stopljeno čokolado, nato pa previdno vmešamo še stepeno smetano. Čokoladni mousse razdelimo po modelih in damo v hladilnik, da se strdi.
1. Korak Pistacijev namaz dobro premešamo. Stepemo sladko smetano s sladkorjem v prahu.
2. Korak Želatino namočimo, ožmemo in raztopimo kot pri mousseu. Vmešamo želatino v pistacijev namaz, nato pa previdno vmešamo še stepeno smetano.
3. Korak Pistacijevo kremo nežno vlijemo na že strjeni čokoladni mousse in damo nazaj v hladilnik, da se krema strdi.
1. Korak Ko se oboje strdi, nežno odstranimo obroče ali silikonske modele. Tortice dekoriramo s sesekljanimi pistacijami in postrežemo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,98 €
Skupaj:
17,82 €

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno