NOVO: Preliv Ananas Mango s 70% sadnega deleža, ki združuje eksotične okuse ananasa in manga.

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Malinovo pecivo z naravnim sladilom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 15 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 11
malinino pecivo z naravnim sladilom

Malinovo pecivo z BAM naravnim sladilom je lahka in sladka sladica, ki združuje preproste sestavine z bogatim okusom malin. Polnozrnato testo, pripravljeno s stopljenim maslom in BAM naravnim sladilom, je zdrava osnova za to slastno sladico. Dve tretjini testa se razporedita po dnu pekača, preostanek pa drobimo po vrhu. Nadev iz zmrznjenih malin, BAM malinovega džema brez dodanega sladkorja in škroba je sočen, ravno prav sladek in osvežujoč. Recept je enostaven, a nudi čudovit rezultat z mehko, zlato skorjo in bogatim sadnim središčem.




Po peki je pecivo najboljše, ko se nekoliko ohladi, lahko pa ga postrežeš tudi toplega. Kombinacija sladkobe in svežine malin je idealna za vse ljubitelje preprostih, a okusnih sladic. To pecivo je odlična izbira za vsakodnevno sladkanje ali posebne priložnosti. Preizkusi recept in uživaj v naravnih sladkih okusih!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

@bamchocolate.com Prepare simple and delicious raspberry cakes with BAM natural sweetener for a sweet taste without added sugar. This light dessert is perfect for any occasion, with a balanced raspberry flavour and a delicate sweetness. Take a look at the recipe and give it a try! Ingredients: 360 g wholemeal flour 1 teaspoon baking powder 1 teaspoon salt 84 g melted butter 60 ml of milk of choice BAM natural sweetener 230 g frozen raspberries BAM raspberry jam 3 tablespoons starch A squeeze of lemon juice Additional butter or milk if necessary Method: Preheat the oven to 180 °C. Grease a baking tray or line it with baking paper. In a large bowl, mix together the wholemeal flour, baking powder, salt, melted butter, milk and ½ teaspoon of BAM natural sweetener. Knead well to form a uniform dough. If necessary, add a little more milk or butter if the dough is too thick. Spread two thirds of the dough evenly over the base of the baking tray, creating an even layer. In another bowl, prepare the filling. Mix the frozen raspberries with the BAM raspberry jam, starch, a little lemon juice and an extra teaspoon of BAM natural sweetener. Stir well to combine the ingredients. Spread the filling evenly over the dough in the baking tray. Scrape the remaining third of the dough over the top of the filling. Bake in the preheated oven for 30-35 minutes until the pastry is golden brown. Remove the baked pastry from the oven. Serve warm or chilled. The pastry is delicious either way! #bamchocolate#raspberrypastry#raspberrydessert#raspberrydesserts#raspberryrecipes #naturalsweetener #healthydessert #healthydesserts #healthydessertrecipes ♬ original sound - BAM (Become A Master)

Navodila za uporabo:

1
Pečico segrej na 180 °C. Pekač primerno namasti ali obloži s peki papirjem.
2
V večji posodi zmešaj polnozrnato moko, pecilni prašek, sol, stopljeno maslo, mleko in ½ žličke BAM naravnega sladila. Dobro zgneti, da dobiš enotno testo. Po potrebi dodaj še malo mleka ali masla, v kolikor je testo pregosto.
3
Dve tretjini testa enakomerno razporedi po dnu pekača, ustvari enakomerno plast.
4
V drugi posodi pripravi nadev. Zmrznjene maline zmešaj z BAM malinovim džemom brez dodanega sladkorja, škrobom, malo limoninega soka in dodatno žličko BAM naravnega sladila. Dobro premešaj, da se sestavine združijo.
5
Nadev enakomerno razporedi po testu v pekaču.
6
Preostalo tretjino testa nadrobi po vrhu nadeva.
7
Peci v predhodno ogreti pečici 30-35 minut, dokler pecivo ne dobi zlato rjave barve.
8
Pecivo vzemi iz pečice, postrežeš pa ga lahko tako toplega kot ohlajenega; odlično je v obeh primerih!
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno