BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Makroni z BAM čokoladno-lešnikovim namazom

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 4
makroni z bam cokoladno-lesnikovim namazom

Makroni z BAM čokoladno-lešnikovim namazom so prav posebna poslastica za prijatelje in družino. Makroni so francoska sladica, ki lahko odlično pomaga pri dekoraciji tort, prav tako odlično pa izgledajo tudi na krožniku kot samostojna jed, ki si jo lahko privoščijo prijatelji ali družina, ko pridejo na obisk. 

Makroni lahko zaradi zahtevnosti, onemogočijo popolno pripravo še tako spretnemu slaščičarskemu mojstru ali mojstrici. Sestavine za pripravo makronov so sicer običajne in lahko dostopne, a priprava je tista, ki lahko pripravo spremeni v pravo slaščičarsko moro.

BAM mešanica za makrone ustvari ubogljivo testo, s katerimi lahko pripravimo 20 makronov. Mešanica za makrone odžene strah in trepet, ki ga ki ga pred pripravo makronov skoraj zagotovo začuti vsak slaščičar ali slaščičarka. 

Tokrat bomo pripravili makrone in jih napolnili z BAM čokoladno-lešnikovim namazom. Makroni bodo tako zaradi visoke vsebnosti lešnikov ter dodatka kakava v prahu, ki jih ima namaz, zelo bogatega čokoladno-lešnikovega okusa.

Čokoladno-lešnikov okus lahko zamenjamo tudi z:

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Makroni z BAM čokoladno-lešnikovim namazom

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 4

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak 250 g BAM mešanice za makrone zmešamo z 45 ml vode sobne temperature in naravnim barvilom. Če ne uporabimo barvila, 250 g BAM mešanice za makrone zmešamo s 50 ml vode sobne temperature. Mešanico in vodo nato pri visoki temperaturi stepamo pri približno 5 minut. Dodamo lahko tudi vodotopno barvilo: če uporabimo barvilo na vodni osnovi, odštejemo težo barvila od teže vode iz recepta.
2. Korak Dobljeno zmes nadevamo v dresirno vrečko in na podlagi za peko makronov ali na peki papirju oblikujemo makrone. Polovičke makronov oblikujemo iz približno 10 g dobljene mase. Pripravljene polovičke makronov pustimo počivati 15-20 min, da se na površini naredi skorjica.
3. Korak Polovičke makronov v pečici na 150˚C pečemo približno 15 do 18 minut. Pečene makrone odstranimo s podlage, ko so ohlajeni. Pripravljene makrone napolnimo z BAM čokoladno-lešnikovim namazom in polovičke "zlepimo skupaj".

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,44 €
Skupaj:
12,96 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno