Sestavine:
- 35 g BAM liofiliziranih jagod
- 420 ml hladne smetane za stepanje
- 115 g sladkorja v prahu
BAM liofilizirane jagode in sladka smetana ustvarita odlično jagodno kremo. Jagodno smetano lahko pripravimo iz svežih jagod ali uporabimo liofilizirane jagode. Obe različici imata neverjeten okus po jagodah in ustvarita puhasto jagodno kremo, ki jo lahko uporabite kot polnilo za dekoracija za torte, piškote, cheesecake in celo palačinke!
V ponudbo BAM izdelkov za peko smo dodali liofilizirane jagode. Zaradi oblike in arome lahko z njimi pripravite osvežilne pijače in navdušite na poletni zabavi. Liofilizirane jagode ob postopku liofilizacije ohranijo obliko, okus, barvo in aromo, kar podaljša rok uporabnosti, hkrati pa ne uniči vseh vitaminov in mineralov.
Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.
Ko pripravljamo jagodno kremo z liofiliziranimi jagodami, je postopek hitrejši od klasičnega, kjer za pripravo uporabimo sveže jagode. Okus bo ZELO podoben kremi iz svežih jagod, videz pa bo nekoliko drugačen. Pripravili smo recept, s katerim lahko pripravimo jagodno kremo.