Sestavine:
- zavitek listnatega testa
- 1/2 l sladke smetane za stepanje
- 1 vanilijeva krema
- 0,8 l hladnega mleka
- šilce ruma
- BAM temna čokolada
- košček masla
Recept za pripravo zagrebške rezine ali kremšnite. Kremšnita je sladica, ki premami vsakega. Ena in edina, to je zagrebška rezina, narejena z BAM temno čokolado.
BAM temna čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov.
Ob nakupu BAM izdelkov lahko uporabite kodo RECEPT, ki vam prinese 10% popust na celotni nakup.
Idealna je tako za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za modeliranje in pripravo čokoladnih dekoracij.
Kremšnita je sestavljena iz večih plasti, ena izmed njih je tudi vanilijeva krema. Njena priprava je kar zahtevna, saj jo je treba med samo pripravo neprestano mešati, da bo krema brez grudic in lepe goste strukture.
ČOKOtip: namesto vanililijeve kreme lahko uporabite tudi BAM - mešanico za vanilijevo kremo.