
Sestavine:
- 230 g neslanega masla
- 420 g sladkorja v prahu
- 40 g BAM kakava v prahu
- 45 ml sladke smetane
- 80 g kremnega arašidovega masla
- 1 čajna žlica BAM vanilijeve paste
- ščep soli
Krema za okraševanje torte je lahko različnih barv in okusov. Vsem dobro poznana in zagotovo najpogosteje uporabljena je zagotovo švicarska maslena krema. Priprava maslene kreme v evropskem slogu je nekoliko bolj zapletena kot izdelava po ameriškem: običajno je potrebno kremo kuhati, pogosoto pa težave prinaša tudi segrevanje sladkorja.
Krema za okraševanje pa tokrat ponuja recept za bogato in kremno čokoladno glazuro iz arašidovega masla. Krema za okraševanje bo imela okus kot skodelica arašidovega masla v le da v obliki glazure. Narejena je iz nekaj preprostih sestavin, sama priprava pa ne zahteva posebnih slaščičarskih spretnosti.
BAM nasvet, da krema za okraševanje res uspe: da bo struktura kreme za okraševanje, priporočam kremno arašidovo maslo. Ne priporočamo uporabe mastnega ali naravnega arašidovega masla, ker se sestavine ne bodo tako povezale med sabo in krema ne bo čvrsta.
Torto lahko okrasite še z drugimi kremami. Spodaj nekaj naših idej: