BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Krema za okraševanje torte

  • (1)
  • Čas priprave: 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7
krema za okrasevanje pa tokrat ponuja recept za bogato in kremno cokoladno glazuro iz arasidovega masla krema za okrasevanje bo imela okus kot skodelica arasidovega masla

Krema za okraševanje torte je lahko različnih barv in okusov. Vsem dobro poznana in zagotovo najpogosteje uporabljena je zagotovo švicarska maslena krema. Priprava maslene kreme v evropskem slogu je nekoliko bolj zapletena kot izdelava po ameriškem: običajno je potrebno kremo kuhati, pogosoto pa težave prinaša tudi segrevanje sladkorja.

Krema za okraševanje pa tokrat ponuja recept za bogato in kremno čokoladno glazuro iz arašidovega masla. Krema za okraševanje bo imela okus kot skodelica arašidovega masla v le da v obliki glazure. Narejena je iz nekaj preprostih sestavin, sama priprava pa ne zahteva posebnih slaščičarskih spretnosti.

BAM nasvet, da krema za okraševanje res uspe: da bo struktura kreme za okraševanje, priporočam kremno arašidovo maslo. Ne priporočamo uporabe mastnega ali naravnega arašidovega masla, ker se sestavine ne bodo tako povezale med sabo in krema ne bo čvrsta.

Torto lahko okrasite še z drugimi kremami. Spodaj nekaj naših idej:


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Krema za okraševanje torte

  • Čas priprave: 10 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 7

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Z ročnim ali stoječim mešalnikom, opremljenim z nastavkom za lopatico, pri srednji hitrosi stepamo maslo, dokler ne postane kremasto, to je približno 2 minuti. Dodamo sladkor v prahu, BAM kakav v prahu in sladko smetano. Pri nizki hitrosti stepamo še 30 sekund, nato dodamo arašidovo maslo, BAM vanilijevo pasto in sol. Pri srednji do visoki hitrosti stepamo še 2 minuti, dokler se sestavine ne povežejo. Če je krema preredka, dodamo še 25 g sladkorja v prahu ali še 1-2 žlici smetane, če je krema pregosta. Po želji dodamo še žlico dodatnega arašidovega masla ali ščepec soli.

2. Korak S pomočjo dresirne vrečke okrasimo pripravljeno torto ali mafine.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,38 €
Skupaj:
21,42 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno