Sestavine:
- 515 g arašidovega masla
- 170 g neslanega masla sobne temperature
- 240 g sladkorja v prahu
- 2 žlici kremnega sira
- ščep soli
- 2 čajni žlici BAM vanilijeve paste
Ta krema za obmazovanje tort ali drugih sladic je pripravljena iz arašidovega masla in postreže s puhasto, lahko in okusa polnega slano-sladko strukturo kreme. Krema iz arašidovega masla je pripravljena iz samo 5 sestavin in prepričani smo, da vam bo všeč.
Če kremo za obmazovanje pripravljate prvič, vam pred samo pripravo opozorimo, da je njena priprava malce zahtevnejša od ostalih krem za obmazovanje. Krema iz arašidovega masla zahteva dve različni maščobi; eno nam da arašidovo maslo, drugo pa nam v tem primeru postreže navadno maslo. Upoštevati bo torej potrebno pravilno razmerje maščob recepta.
Krema za obmazovanje tort z okusom arašidovega masla se dobro razume s:
V stoječem mešalniku z nastavkom za lopatice zmešamo arašidovo maslo in maslo sobne temperature. Stepamo, dokler zmes ne postane kremasta in popolnoma združena, približno 1 minuto.
Dodamo še sladkor v prahu, smetano, BAM vanilijevo pasto in sol ter stepamo pri nizki hitrosti, dokler se vse sestavine ne povežejo. Postrgamo po skledi in stepajte pri visoki hitrosti, dokler zmes ne postane rahla in puhasta, približno 2 minuti.
Kremeno prenesemo v dresirno vrečko in obmažemo svojo najljubšo sladico!