Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
Čokolado razdrobite na koščke in ji dodajte maslo in sladkor. Vse skupaj raztopite v posodi nad vodno kopeljo. Mešajte, dokler se mešanica popolnoma ne stopi in ne postane povsem gladka.
2
Posodo odstavite in počakajte, da se ohladi. V ohlajeno čokoladno zmes nato vmešajte razžvrkljane rumenjake in moko.
3
V drugi posodi stepite beljake do čvrstega snega in tretjino energično in hitro primešajte v čokoladno mešanico. Preostanek snega vmešajte počasi in z občutkom.
4
Nato pripravite pekač s premerom 25 centimetrov in ga namastite z maslom. Vanj nadevajte maso in postavite v pečico, segreto na 170 stopinj, za približno 45 minut.
Čokolado razdrobite na koščke in ji dodajte maslo in sladkor. Vse skupaj raztopite v posodi nad vodno kopeljo. Mešajte, dokler se mešanica popolnoma ne stopi in ne postane povsem gladka.
Posodo odstavite in počakajte, da se ohladi. V ohlajeno čokoladno zmes nato vmešajte razžvrkljane rumenjake in moko.
V drugi posodi stepite beljake do čvrstega snega in tretjino energično in hitro primešajte v čokoladno mešanico. Preostanek snega vmešajte počasi in z občutkom.
Nato pripravite pekač s premerom 25 centimetrov in ga namastite z maslom. Vanj nadevajte maso in postavite v pečico, segreto na 170 stopinj, za približno 45 minut.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.